Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ebben a helyzetben csinálni?
18 éves vagyok, barátnőm 16, valamivel több mint fél éve vagyunk együtt. Nekem voltak már régebben kapcsolataim, de azok csak futókalandok voltak, neki én voltam mindenben az első.
Az összes eddigi vitánk úgy zajlott le, hogy én elmondtam az én nézeteimet, ő csak nézett kussban... Hozzá se szólt..
Állandóan csak otthon vagyunk, sose akar kimozdulni semerre, de sétálni se... Fekszünk egymás mellett, megszólal, hogy beszélgetni akar, rákérdezek, hogy miről szeretne, erre a válasz "nem tudom". Állandóan előfordul ez. Film nézéskor ugyanez. Filmet szeretne nézni, az persze nem tetszik neki amit én szeretnék nézni, de nem tudja milyen filmet akar nézni... Mikor chat-en is beszélünkm a legtöbb üzenetemre a reakciója egy szívecske, egy ":D" vagy egy mosolygós smiley. Néha már agyfaszt tudok kapni tőle...
Nem tud hozzászólni a dolgaimhoz, állandóan én keresem, hogy mikor találkozzunk, neki tökmindegy ha a héten csak egyszer találkozunk, pedig egy helyen lakunk. Erről is vitáztunk már, de ehhez se tudott mit hozzászólni. Szerintetek? Mit lehet ezzel csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!