Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne csinálni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Férjnél vagyok fél éve a házasságunk hol jobb hol nem. Házasság előtt nagyon jó volt a kapcsolatunk, de amióta összeházasodtunk elég sokat veszekszünk mert anyósomnál lakunk és anyós miatt van a sok veszekedés. A probléma az, hogy van egy munkatársam akivel már 2 éve együtt dolgozunk, és amióta a férjemmel nem igazán jövünk ki, azóta úgy érzem hogy vonzódok a munkatársamhoz. Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, nem csak munkakapcsolat alakult ki hanem nagyon jó barátok is lettünk. Mindent meg tudunk beszélni. Amióta vannak ezek a problémák a férjemmel, azóta a munkatársam egyre jobban tetszik, egyre jobban vonzódom hozzá. Persze neki erről nem beszéltem, de úgy érzem néha hogy kölcsönös a vonzalom, mert tesz olyan célzásokat ami igencsak félreérthető, főleg azóta amióta elmondtam neki hogy nem igazán jó a kapcsolatunk a férjemmel. Nem tudom mit csináljak, de nagyon sokat gondolok rá, és ha a melóhelyen kívül vagyunk hiányzik. Mit tegyek? Várom a tanácsokat! Köszönöm
2011. aug. 15. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ebből vagy válás lesz, vagy egy tartós házibarát...
2011. aug. 15. 13:21
 2/4 napietus ***** válasza:
próbáld meg helyrehozni a házasságodat. azért érzel vonzalmat a munkatársad iránt, mert mindenhol jobb, mint otthon. otthon feszültség van, hozzá meg csak kellemes érzéseid, élményeid kapcsolódnak. ha otthon megszűnne a feszültség, nem éreznéd szükségét, hogy kapaszkodj valakibe, aki más, mint a férjed.
2011. aug. 15. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi a fő probléma, ami ide sodorta a házasságodat? Ennek kéne megkeresni az okát, és tenni ellene! Nézd, szerintem egyszerűbb és sokkal gerincesebb megoldás lenne, ha megpróbálnád helyrehozni a házasságotokat.

Ha jól értem, az anyós miatt vannak gondok. Megoldás: költözzetek el onnan!

Fél év nem olyan sok idő, elég gyenge lépésnek tartanám, ha így, küzdelem és harc nélkül egyszerűen csak hagynád, hogy máris tönkremenjen a dolog közöttetek. Azt mondod, előtte nem volt semmi gond a férjeddel, csak azóta vannak problémák, hogy összeházasodtatok és ez az anyós hiábja.

Akkor ennyi az egész: anyóst tessék kirakni, vagy ti költözzetek máshová. Akár a te családodhoz. Ha anyós előtt jól megvoltatok együtt, lehet, hogy ezzel máris megoldódna a gond közöttetek. Ennyi.

Ne keress kalandokat, ne legyél olyan gyengejellemű és gerinctelen, mint sok mai nő, hogy hátba döföd a párodat, elárulod a bizalmát, és félrekacsintgatsz. A házasság komoly dolog, vannak kötelezettségeid és kénytelen vagy felelősségteljesen viselkedni. Nem lehet egyből megfutamodni, és felrúgni a stabil kapcsolatodat a legelső kis problémánál, csak azért, mert a másik út könnyebbnek látszik.

Próbáld megoldani az otthoni helyzetet. Ha sehogy sem megy, akkor még mindig ptt a lehetőség, hogy elválj a férjedtől, és UTÁNA, de csakis utána keress egy másik férfit, akivel együtt tudsz élni. De ne legyél csapodár. Van már belőlük így is épp elég...

2011. aug. 15. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék semmibe belemenni, mert nem vagyok olyan hogy megcsaljam a férjemet. A probléma az anyóssal való együttlakás, és szerintem is az lenne a megoldás ha külön laknánk tőle, meg én ezt is szeretném, csak az a baj hogy a férjem nem akarja az anyját egyedül hagyni...
2011. aug. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!