Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ideiglenes változás, vagy most már örökre ilyen marad?

Figyelt kérdés
Kicsit több, mint 5 hónapja vagyunk együtt. Az első pár hónap vegyes volt, mentünk erre-arra de sokat veszekedtünk. egy ideje már nem megyünk sehova, de a veszekedések ritkultak. (Régebben naponta veszekedtünk, most heti egyszer). A veszekedések gyakran végződtek úgy, hogy a barátom egy kocsmában kötött ki, megivott egy sört, legfeljebb kettőt, majd visszajött hozzám. Nem volt részeg, de sokszor megbántott. Szeretem, szerelmes vagyok belé, nem akartam elhagyni. Azt hittem meg fog változni. Próbáltam vele leülni beszélni, nem sikerült. Már annyira elromlott a kapcsolatunk, ha lett volna egy férfi aki el akarna hódítani tőle, sikerült volna neki. Épp a "legjobbkor" megjelent ez a férfi (srác). Kb. 2 hete ismerem, azóta háromszor találkoztunk (nem randi!), de folyamatosan levelezünk. Az utolsó találkozásunkról tudomást szerzett a barátom (ez volt kedden), azóta teljesen megváltozott. Figyel rám, beszélgetünk, érdekli hogy telt a napom, ha akarom sétálhatunk egy nagyot stb. Szerintetek ez csak átmeneti állapot, vagy végre felnyílt a szeme, és nem akar elveszíteni? Tudom, hogy ez majd ki fog derülni, de a srácot sem szeretném becsapni. Azt mondta, szívesen vár rám, egy ideig. Nem akarom véglegesen elküldeni, de hitegetni sem. A barátomat szeretem, és ha továbbra is ilyen figyelmes lesz, vele maradok.
2009. okt. 8. 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Passz. Én is kíváncsi vagyok, hátha van valakinek használható tapasztalata.
2009. okt. 8. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Először is tisztázd a saját érzelmeidet! Ha valóban szereted a párod,akkor nem tudnál kapcsolatot keresni másik sráccal!A párod pedig lehet,hogy éppen ezt a bizonytalanságot érzi benn ed.A változás lehet pozitív jel is.Ha valóban őt szereted,akkor maradj vele.Ha mégis rosszra fordulnak a dolgok,és elváltok,fogsz még találni valakit,akivel összejöhetsz.Egyébként is 2 hetes ismeretség,meg levelezés után nem lehet megállapítani senki jellemét!
2009. okt. 8. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy tűnik, ez a viselkedés nem belülről jön, nem természetes neki. Mivel megjelent a vetélytárs, attól való FÉLELMÉBEN, hogy netán lelépsz, össze kapta magát. Nem mondom, hogy az emberek nem tudnak változni, de 99,99%, hogy egy idő után (ha a vetélytárs már odébbállt) terhessé fog válni számára a megjátszott énje és szépen lassan (jó esetben), vagy hirtelen visszaváltozik ugyan olyanná, aki előtte volt. Persze van egy csekély esély rá, hogy nem, de ez inkább a mesében van. Persze arra sincs garancia, hogy a másik srác, mindig olyan marad, mint most... A legjobb egy nem működő kapcsolatot úgy lezárni (így persze ideiglenesen nehezebb), hogy még nincs a képben egy új/másik. Lezárni azért, mert nem működik, nem jó, és nem azért, mert van máááásik. Ha később netán csalódnál az új srácban, ne az ugorjon be, hogy lám, miért is hagytam ott a régit, amikor éppen kezdte összeszedni magát! (Tudod, a cigány lova is épp akkor döglött meg, amikor már megszokta volna, hogy nem eszik.). Tehát, míg nem zárod le a régi kapcsolatot önmagadért, szerintem ne kezdj bele az újba, csak, ha már helyrebillentél és saját magadat tudod adni neki, nem pedig egy megbántott/megalázott/megunt/sárkánnyá vált nőt, aki félig még a régi kapcsolata sebeit nyalogatja.

Máskülönben pedig, ha igazán semmi komolyat nem akartok egymással az "újjal", csak flörtölgetni, az segítheti a "lábadozást".

2009. okt. 8. 17:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Persze, nem ismerem még annyira 2 hét alatt, mindenesetre jól érzem magam vele. Egyszerűen annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy jól esett egy másik ember keresni, aki törődik velem (beszélgetünk, sétálunk...semmi testi kapcsolat). Most, hogy megváltozott, nem tudom végül mi legyen. Szeretem nagyon, és vele szeretnék maradni, de csak ha ilyen figyelmes marad. Ha 1 hét után visszaáll a régi figyelmetlensége, akkor már nem fogok küzdeni.
2009. okt. 8. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Nincs más választásod: teszteld le, aztán majd meglátod!
2009. okt. 8. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Az új srác korrekt, azt mondta, ha szakítok a barátommal, nem akarna rögtön ágyba vinni, ismerjük meg egymást. Ez persze bele telhet 3-4 hónapba is, ő nem bánja. De így, hogy találkozunk, és nekem 45 perc után rohannom kell, mert a barátom vár, így rossz. Az új srác nem játssza meg magát, ő egyszerűen olyan ember akivel lehet beszélgetni. Sétálni meg azért szeret, mert kutyája van (Nekem is van, így ismerkedtünk meg. Mintha a kutyám megérezte volna, hogy nem vagyok boldog..és direkt gabalyodott bele a másik kutya pórázába!)
2009. okt. 8. 17:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Hogy teszteljem le? Hétvégére azt ígérte, megyünk moziba, és többé nem dolgozik hétvégén. És, hogy több időt fordít rám.
2009. okt. 8. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:

A történet igen romantikus...)

Teszteld őket akkor párhuzamosan egy ideig!

2009. okt. 8. 17:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Rendben.
2009. okt. 8. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

Szeretnék neked egy nagyon egyszerű dolgot javasolni:

Figyeld meg a párod hogyan viselkedik a szüleivel (barátaival, rokonaival), hogyan beszél rólunk, amikor nem hallják! Így fog veled is bánni, rólad beszélni később! Figyelj és vond le a tanulságot!

2009. okt. 8. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!