Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnem megveszelni anyuekka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem megveszelni anyuekkal. De felek. segitene vki?

Figyelt kérdés

13 eves vagyok..februarban kezdtem tancolni..

egy idosebb korosztalyban..eppen 2-3 ev korkulonbseg..:D

szvl .. megtetszett az egyik srac.. aki eppen nem 2-3 evvel idosebb hanem 7-el..

veletlen elszoltam magam mikor velebeszeltem..es azota mindennap beszeltunk..

es en beleszerettem..es mondta h o is szeret...

es h hat.. 4-e ota jarunk... de nem tudom h mondjam el anyanak..

megbeszeltuk a sraccal hogy komprpmisszumokkal a szuleim is engednek.. marmint 16+-os dolgok kilove..rs hetkoznap hagy tanulni de hetvegen tali..de anyanak h mondjam el... nem nagyon kedvelik a sracot.. szal elegge tartok..

a srac ia tudja h a szuleim nincsenek oda erte.. :/

hogy mondjam el v mit tehetek h bekuljenek meg a sraccal??

bocsi az ekezetek miatt.. elromlott a billentyuzet a telomon. :/ :D

2013. jún. 6. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha normális szüleid vannak, akkor sohasem fognak megbékélni. 7 év korkülönbség ilyen korban nagyon sok. És nem is értem, nem akarlak megbántani, de egy 20 éves ember mit akar egy gyerektől?
2013. jún. 6. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
elsővel kell egyet értsek.. én vagyok most 20 éves és visszaemlékszem a 13 éves kislányra, úgy, hogy most 20 éves fiúkat ismerek ugye.. háát.. nem jó ez így!
2013. jún. 6. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
a szüleid reakciója éppen azért, amit eddig válaszoltak Neked, ebben a korban ez a korkülönbség sok, nem hiszem ez működne, ettől próbálj beszélni a szüleiddel, egy biztos ne hazudj nekik, az nem nyerő N
2013. jún. 6. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:

ja..ott a problema h nagyom szeretjük egymast..es nem fogom annyiban hagyni.. nem lenezo valaszokat kertem h 'idosebb' 'nen engedik' ' ne ia engedjek' .....

hanem olyat amivel elmonhatom anyanak meg apanak....

2013. jún. 7. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeret mi? :D Majd egyszer-kétszer megdug aztán viszont látásra. :D
2013. jún. 7. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:

akk mar megtehette volna..

es nem..

mert ő mondta hogy a 16+-os temak kilőve..

es mikor ranezek a jövőt latom benne...

2013. jún. 7. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:

es a sogora meg a felesege kozott 9 ev a korkulonbseg..

es a csaj is 13 eves volt....

2013. jún. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!