Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első talija anyuékkal, bort akar hozni. Jó ha hoz?
Figyelt kérdés
Először jön el hozzánk a barátom, és nálunk is ebédel ezért az az ötlete h hoz egy üveg bort..én mondtam hogy nem kell semmi, de ragaszkodik hozzá...biztos jó 5let?2009. febr. 13. 20:59
1/7 anonim válasza:
szerintem illedelmes. de ne igyon sokat.
az a mondas h a recept a szulokhoz: az apjaval tudjal inni, az anyja meg szeressen jobban mint a lanya es akkor barhova elengednek vele. :)
2/7 anonim válasza:
Persze! vendég sosem jön üres kézzel! és ne érezd magad feszélyezve! csak lazán! én csajom még nem mutatott be a muterjának, de én talpraesett tökös legény vagyok :D én mindig tudom mit csinálok;) azért mondom.. főleg ha apuddal ülne le borozni.. akkor hagyd magukra őket! ;) legény-após viszony ritkán jön ki jól, de egy ital mellett szinte mindig 100! TAPASZTALAT!(másik barátnőnél...) ;) --Chocky--
3/7 anonim válasza:
Igen,ez mindenképp jó benyomást fog kelteni!
4/7 anonim válasza:
Jó ötlet, ha
-jó bort visz (persze nem kell méregdrágát, csak jót)
-nem iszik sokat
-a szüleid nem utálják a piásokat, és azokat akik piát ajándékoznak
5/7 anonim válasza:
Jó benyomást fog kelteni,ne beazéld le róéa!ezt így illik,és aszüleid sem fognak a hátatok mögött arról beszélni,hogy eljött vendésgségbe üres kézzel.
6/7 anonim válasza:
aha, mindenképpen. ha többen isszátok nem is jutna sok neki, úgy 2dl. illik vinni valamit. a vacsora utáni bor nagyon jó öltlet. esetleg megtudakolhatod azt is, hogy mivárható vacsira, akkor ahhoz illő bort tud venni. más is lehet amúgy. bonbon, vagy virág az anyukának
7/7 anonim válasza:
Bor remek ötlet,azt adja apának,virágot meg vigyen anyának,de ne cserepeset:-)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!