Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagynátok, vagy harcolnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynátok, vagy harcolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam nagyon bejön nekem, kezdek beleszeretni. Mondták már hogy összeillünk, hasonló érdeklődési kör, ízlés hobbik stb. De ő egy másik csajjal jár, aki szintén ebbe az iskolába jár. Már régóta együtt vannak, a kapcsolatukról nem tudok nagyon semmit, annyit hogy a csaj egy hp, és sokszor veszekednek. Nagyon jóba voltam a sráccal, amíg nem jött össze a csajszival. Éreztem közöttünk valamit, és ez a vibrálás szerűség a mai napig meg van, legalábbis én érzem.

Tavaly kavartam a sráccal,(akkor már ez a barátnője volt) és mivel ezt nem bírtam magamban tartani, elmondtam egy közeli barátnőmnek, aki pedig továbbmondta és az egészet sikerült végül eltusolni, a csaj elhitte a srác mesélyét.

Akkor csalódott bennem hogy pletykás vagyok, pedig nem is igaz, és nem nagyon beszélünk, de én akkor is érzek valamit, és szenvedek egész nap.

Hagyjam őket, vagy harcoljak?

19/L

2013. jún. 6. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Még nem jött el a te időd. És nincs jogod felül bírálni mások kapcsolatát, akkor sem ha ez katasztrófa.
2013. jún. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!