Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért felpofozza, akkor a férfi egy állat és a nő cselekedetét is érthetővé teszi. Ez igaz. Fordított esetben viszont miért jogos a nő részéről egy nagy pofon?
#11 Nem történt volna más akkor sem, ha megütöd és kiabálsz.
Csak azért mondta, mert a higgadt szakításhoz nem volt elég lelki ereje és inteligenciája, így megpróbált veszekedést provokálni és mindenáron valahogyan téged kihozni okozónak és hibásnak.
este veszekedés közben megütött a párom, ....reggel 10 kor ébredt, utána azt sem tudta melyik bolygón van!!!!
azóta még hangosan sem mer beszélni velem!
ez kéne minden nőnek aki a párjára kezet emel.
Szerintem sem kell ezért megütni a másikat senkinek. Az első válasz kifejezetten undorító volt.
Ha engem megcsalna/megcsalt volna a barátom, egyszerűen mindenfajta beszélgetés/veszekedés nélkül kitettem volna a szűrét úgy szép rendesen. :) Utána ő megy jobbra, én balra, ennyi volt.
Szerintem aki ezért verekszik, az nagyon kicsinyes...
Az üzenet küldője: Zsembak
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:54
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért felpofozza, akkor a férfi egy állat és a nő cselekedetét is érthetővé teszi. Ez igaz. Fordított esetben viszont miért jogos a nő részéről egy nagy pofon?
"11-es. TE EGY IGAZI FÉRFI VAGY! A feleséged hülye volt, mint a segg. Nem volt tisztában az igazi férfi fogalmával. Jobb is így neked. Találsz olyat,.."
Az üzenet szövege: Mi jogon hülyézed a feleségemet, te barom?
Hányingerem van az ilyen emberektől, akik egy mondat alapján erős jelzőkkel fűszerezett negatív véleményt közöl egy idegen emberről!
Ásd el magad!
Ezek után viszont teljesen érthető, hogy megcsalt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!