Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő megcsalja a férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért felpofozza, akkor a férfi egy állat és a nő cselekedetét is érthetővé teszi. Ez igaz. Fordított esetben viszont miért jogos a nő részéről egy nagy pofon?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 17:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
A feleségem megcsalt és elmonda, ezután elhagyott. Próbáltam higgadtan leülni és megbeszélni, hogy miért tette és min kellene javítanunk. Szerinte én ekkor bizonyítottam be véglegesen, hogy nem vagyok igazi férfi, mert ha az lennék, akkor ordibáltam volna és minimum egy nagy pofont lekevertem volna neki.
2013. jún. 6. 17:59
 12/33 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon sajnálom. :(
2013. jún. 6. 18:02
 13/33 anonim ***** válasza:

#11 Nem történt volna más akkor sem, ha megütöd és kiabálsz.

Csak azért mondta, mert a higgadt szakításhoz nem volt elég lelki ereje és inteligenciája, így megpróbált veszekedést provokálni és mindenáron valahogyan téged kihozni okozónak és hibásnak.

2013. jún. 6. 18:09
 14/33 anonim ***** válasza:

este veszekedés közben megütött a párom, ....reggel 10 kor ébredt, utána azt sem tudta melyik bolygón van!!!!

azóta még hangosan sem mer beszélni velem!

ez kéne minden nőnek aki a párjára kezet emel.

2013. jún. 6. 18:11
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell ezért megütni a másikat senkinek. Az első válasz kifejezetten undorító volt.

Ha engem megcsalna/megcsalt volna a barátom, egyszerűen mindenfajta beszélgetés/veszekedés nélkül kitettem volna a szűrét úgy szép rendesen. :) Utána ő megy jobbra, én balra, ennyi volt.

Szerintem aki ezért verekszik, az nagyon kicsinyes...

2013. jún. 6. 18:43
 16/33 anonim ***** válasza:
11-es. TE EGY IGAZI FÉRFI VAGY! A feleséged hülye volt, mint a segg. Nem volt tisztában az igazi férfi fogalmával. Jobb is így neked. Találsz olyat, aki ezt látni fogja benned.
2013. jún. 6. 18:47
 17/33 anonim ***** válasza:
Engem meg is csalt, de én sem ütöttem meg, viszont azóta is átkozza a napot. :-)
2013. jún. 6. 18:48
 18/33 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Zsembak

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 18:54

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért felpofozza, akkor a férfi egy állat és a nő cselekedetét is érthetővé teszi. Ez igaz. Fordított esetben viszont miért jogos a nő részéről egy nagy pofon?

"11-es. TE EGY IGAZI FÉRFI VAGY! A feleséged hülye volt, mint a segg. Nem volt tisztában az igazi férfi fogalmával. Jobb is így neked. Találsz olyat,.."

Az üzenet szövege: Mi jogon hülyézed a feleségemet, te barom?

Hányingerem van az ilyen emberektől, akik egy mondat alapján erős jelzőkkel fűszerezett negatív véleményt közöl egy idegen emberről!

Ásd el magad!

Ezek után viszont teljesen érthető, hogy megcsalt. :-)

2013. jún. 6. 18:56
 19/33 anonim ***** válasza:
Aljas dolog közzé tenni egy magánbeszélgetést a másik fél megkérdezése nélkül.
2013. jún. 6. 19:16
 20/33 anonim ***** válasza:
Hülye dolog, mikor melléd állnak és még te támadsz. Máskor meggondolod. Ha meg ekkora arcod van, akkor azt vállald nyilvánosan.
2013. jún. 6. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!