Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell a nőknek mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a nőknek mindig egy benga állat férfi?

Figyelt kérdés
A nők nagy többségének egy nagydarab férfi kell 180cm+ 90-100kiló+ tudom, tudom hogy biztonságban érezzék magukat....de az hogy valaki nagydarab nem feltétlenül jelenti azt hogy erős is.
2009. szept. 26. 19:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tetszik is nekik! Nem mindegy, hogy izmos, vagy tényleg csak kövér...
2009. szept. 26. 19:11
 2/24 anonim ***** válasza:

Speciel nekem tetszik a kissé mackós, szőrös, izmosabb típus és a vékony, hófehér bőrű, elegáns, hosszú hajú, vámpírszerű típus is :)

És egyébként sok nőnek kifejezetten a vékony, szálkás pasik tetszenek

22/L

2009. szept. 26. 19:13
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim 193 centi, 110 kiló és erős is.

nekem mindig a nagydarabok tetszettek, én szeretem nekem ez a férfias. Ettől függetlenl volt vékony barátom is,szerettem nagyon, de a zsánerem mindig a a te általad mondott "benga állatok".

Erre meg lehetne mondani egy ugyanilyen közhelyet, hogy a pasiknak miért csak a qrvás nők jönnek be, mert miért csak a szőkék, meg miért csak a magamutogató nők... ugye milyen nagy általánosítás? Ugyanakkora mint a tied.

27

2009. szept. 26. 19:15
 4/24 anonim ***** válasza:

Az igaz, h vki nagydarab nem azt jelenti, h erős. az én véleményem az a kérdésről, tényről, h azért keresik a nők a nagyon izmos férfiakat, mert mellettük "törékenyebbek"-nek tűnnek-úgymond. Én személy szerint nem bukom az izompacsirtákra! Legyen 1 férfinak izma, legyen jó kondiban, de az izom vesse szét a testét-sztem.

Remélem, h tudtam segíteni:)

19/L

2009. szept. 26. 19:16
 5/24 anonim ***** válasza:

Én inkább félek az ilyen nagy pasiktól ^^

A 180 cm még oké de 190-nél ne legyen magasabb, a ropikat nem szeretek de a 90-100 kg még izomban se jön be... max a 90...

2009. szept. 26. 19:17
 6/24 anonim ***** válasza:
Miért baj az, hog eg nő nem akar egy 150 centis "férfival" lenni.Bocsi , de akkor én is kiirom a kérdést: Miért kell a férfinak egy agyonplasztikázott, műkörmös r*banc?
2009. szept. 26. 19:17
 7/24 anonim ***** válasza:

na én meg egy cingár kisfiúval félnék, ha neadj isten betámadnának pl az utcán minket..

Miért kell egyből leszólni valakinek az izlését, én szeretem a NAGY férfiakat. Az hogy te félsz tőlük a te bajod.

És ha néznéd az arányokat egy 193 centis 110 kilós manusz ne kövér....

ő még fél, na...

2009. szept. 26. 19:19
 8/24 A kérdező kommentje:
A férfiaknak nem kell ilyen nő, félreértettek páran ahogy látom, egy férfit nem a mérete tesz férfivá, de sokan leragadnak a méretnél, ennek a miértjét keresem, nem tudom miért kell beoffolni plázanemtudommikkel meg ilyenekkel:D
2009. szept. 26. 19:21
 9/24 anonim ***** válasza:

Senki nem offolt be. Nem a méretn fog múlni hogy egy nő szóba áll veled. ha meg igen, akkor olyan nővel ne foglalkozz.

Le lett irva, én pl nagyméretűeket szerettem, mégis volt kifejezetten vékony pasim.

Ez nem kizáró ok.

2009. szept. 26. 19:26
 10/24 anonim ***** válasza:
39%

Azt elfelejtitek az erő témánál, hogy a vékonyak az igazán agresszívak, tehát ők is meg tudnak védeni. Azért mert nem nagydarab, "nincs" védelem érzés ezért támadással védekezik.

"na én meg egy cingár kisfiúval félnék, ha neadj isten betámadnának pl az utcán minket.. "

Pisztolyra nem kell gyúrni kislány...

2009. szept. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!