Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy emiatt nem tudom hosszútávú párkapcsolatot kialakítani? (többi lent)
Eléggé önbizalomhiányos vagyok, sőt nagyon is. Pedig nem lenne rá igazából okom, nem vagyok ronda, kövér vagy buta. Viszont hiába vagyok ezzel tisztában egyszerűen ha megismerkedek egy sráccal és alakul valami mindig azt gondolom, hogy nálam sokkal szebb, csinosabb lányok is vannak és nem értem mit akar tőlem.
L/19
Ó, Angyalom!
A világ összes dívájánál lesz szebb és jobb! A világ nem ilyen végtelenül egyszerűen működik! Neked az a legnagyobb gondod, hogy a külsőre helyezed a hangsúlyt. Pedig a belső az ami megtart.
Szerintem most egy kicsit kezdj el foglalkozni a lelkeddel! Mert rád férne. :)
Abban van valami, hogy a külső sokat számíthat az első percekben. De utána! Ha szerelmes beléd valaki, akkor mindegy lesz a kinézeted!
A lagjobb barátom, egy 8 évvel fiatalabb nő. Valamikor szerelmes voltam belé, de végül nem lett semmi közöttünk, csak nagyon jó barátok maradtunk. A múltkor, ugyanoda ültünk be, ahova a bátyámék is. Másnap a sógornőm megjegyezte, hogy a csaj felszedett magára. Igaza volt benne! De nem tudott "zavarni".
Pedig ez már nem is szerelem, hanem csak barátság!
Szóval, finoman fogalmazva is baromság, hogy valaki biztos szebb, stb! Akinek tetszel, annak olyannak tetszel, amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!