Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terveznél hosszútávú párkapcsolatot egy olyan emberrel, akinek a végzettsége jóval a tiéd alatt/fölött van? Miért igen/nem?
Van olyan helyzet amikor nem.
Nekem 2 diplomám van és őszinte leszek nem kezdenék valakivel akinek csak 8 általánosa. A páromnak érettségije van és szeretjük egymást ettől függetlenül.
Viszont sajnos az egyik exem -akinek "csak" érettségije volt számtalanszor mondogatta, hogy "Te vagy a legokosabba a családban". Erre viszont én ugrom.
Szia!
Igazából az a legnagyobb probléma, hogy sokak szerint diploma=intelligencia.
Pedig ez egyáltalán nem így van, már több ismerősömnél bebizonyosott ez.
A diplomától valaki lehet tanult, de intelligens nem!!!!!
Nekem az számít, hogy a barátomra fel tudok nézni. Okosabb mint én és ez vonzó számomra. Mindeketten egyeteme járunk. de ha nem járna egyetemre és ugyanilyen lenne, akkor is őt szeretném. Nekem az a fontos, hogy a barátom legyeb igzai férfi. Legyen ambíciózus és legyen valami amit igazán tud és szívből csinál. Sok olyan barátom van am,úgy, akik nem egyetemisták. és ők sokkal éretelmesebbek mint az egyetemi csoporttársaim.
De akrárhogy is, a diploma jelent valamit és igenis okosabb lesz ott az ember. főleg, ha tanul is:)
de nem a végzettség, hanem az számít, hogy ki milyen. Viszont és bocsánat, ha megbántok valakit, a diplomások között több értelmes van, mint a nem duplomások között. Mert ők tanult emberek. Ez persze nem zárja ki azt, hogy valaki, aki nem járt egyetemre, ugynolyan sokat tudjon, vagy akár még többet is, mint az aki egyetemet végzett, csak ilyen szerintem kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!