Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terveznél hosszútávú párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terveznél hosszútávú párkapcsolatot egy olyan emberrel, akinek a végzettsége jóval a tiéd alatt/fölött van? Miért igen/nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 16:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha fölötte van, akkor igen, mert imádom az okos embereket! Az is jó érzés, hogy felnézhetek a másikra.
2009. máj. 21. 16:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen... Ha szeretek valakit akkor nem a bizonyítványát nézegetem.
2009. máj. 21. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bizonyítványtól függ, ki milyen ember, hogyan tud helyt állni, kiállni a családja mellett, hogy foglalkozik majd esetleg a gyerekeivel, hogyan kezeli a konfliktusokat, stb... tehát IGEN, kezdenék! (kezdtem is és a mai napig tart)
2009. máj. 21. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem a munkáját nézem, de csak az intelligens emberek jönnek be. Az, hogy valakinek szakmája van, még nem azt jelent, higy nem intelligens, így nem ez alapján ítélek.
2009. máj. 21. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze, h akárki lehet jó ember a végzettségétől függetlenül is, csak nem vagyok benne biztos, h egy olyan szoros kapcsolat, mint egy párkapcsolat hosszú távon működőképes lenne a fent említett esetben.
2009. máj. 21. 16:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Kivételek persze vannak, én is ismerek ilyet.
2009. máj. 21. 16:38
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Van olyan helyzet amikor nem.

Nekem 2 diplomám van és őszinte leszek nem kezdenék valakivel akinek csak 8 általánosa. A páromnak érettségije van és szeretjük egymást ettől függetlenül.

Viszont sajnos az egyik exem -akinek "csak" érettségije volt számtalanszor mondogatta, hogy "Te vagy a legokosabba a családban". Erre viszont én ugrom.

2009. máj. 21. 16:53
 8/15 anonim válasza:
77%

Szia!

Igazából az a legnagyobb probléma, hogy sokak szerint diploma=intelligencia.

Pedig ez egyáltalán nem így van, már több ismerősömnél bebizonyosott ez.

A diplomától valaki lehet tanult, de intelligens nem!!!!!

2009. máj. 21. 17:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez azért van, mert manapság már a sok megvásárolható kamu-diplomának köszönhetően (fizetős kamu-főiskolák) rengeteg olyan ember mondja magát diplomásnak, aki 10-ig nem tud elszámolni. De azért ÁLTALÁBAN akinek igazi diplomája van, az intelligens. Persze diploma nélkül is lehet valaki az, csak ritkább.
2009. máj. 21. 17:43
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az számít, hogy a barátomra fel tudok nézni. Okosabb mint én és ez vonzó számomra. Mindeketten egyeteme járunk. de ha nem járna egyetemre és ugyanilyen lenne, akkor is őt szeretném. Nekem az a fontos, hogy a barátom legyeb igzai férfi. Legyen ambíciózus és legyen valami amit igazán tud és szívből csinál. Sok olyan barátom van am,úgy, akik nem egyetemisták. és ők sokkal éretelmesebbek mint az egyetemi csoporttársaim.

De akrárhogy is, a diploma jelent valamit és igenis okosabb lesz ott az ember. főleg, ha tanul is:)

de nem a végzettség, hanem az számít, hogy ki milyen. Viszont és bocsánat, ha megbántok valakit, a diplomások között több értelmes van, mint a nem duplomások között. Mert ők tanult emberek. Ez persze nem zárja ki azt, hogy valaki, aki nem járt egyetemre, ugynolyan sokat tudjon, vagy akár még többet is, mint az aki egyetemet végzett, csak ilyen szerintem kevesebb van.

2009. máj. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!