Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terveznél hosszútávú párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terveznél hosszútávú párkapcsolatot egy olyan emberrel, akinek a végzettsége jóval a tiéd alatt/fölött van? Miért igen/nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

en oszinte leszek es bevallom: ha nalam joval alacsonyabb vegzettsegu,akkor semmikepp. nem tudnank jol megerteni egymast, nem tudnam elmeselni neki a napomat es o sem az ovet ugy h erdekeljen is. azonkivul akinek 8-12 osztalya van, annak legtobbszor nem azert nincs tobb mert nem lehetett volna hanem mert nem akarta hogy legyen, inkabb az akkor konnyebbnek tuno utat valasztotta.

na meg....en nemsokara orvos leszek. elvileg jo lenne ha a ferjem otthon tudna ulni a gyerekkel ha engem behivnak a korhazba es vacsi varna este, de nem hinnem h ez sokaig mukodne az o reszerol.

kell h felnezhessek ra,hogy legyen amihez jobban ert mint en. nem kell zseni legyen, sem feltetlenul orvos.

a masik oldal, ha o joval kepzettebb mint en....ha ot nem zavarja, reszemrol mukodne ha nem dorgoli az orrom ala. legalabb motivalna h kepezzem tovabb magam, h ne erezem magam hulyen a tarsasagaban illetve a baratjai kozott.

2009. máj. 21. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
A szerelemben nem a végzettség számít...
2009. máj. 21. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
a konkrét végzettség semmit nem számít. az viszont igen, hogy ne legyen nagyságrendbeli különbség 2 ember tájékozottsága és értékrendje között.
2009. máj. 21. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy én ilyen párkapcsolatban élek. A kapcsolatunk elején még nem tudtuk, hogy mi lesz belőlünk. Nem az alapján választottam párt magamnak, hogy milyen végzettsége volt. Nem is érdekelt. Eltelt egy pár év, közben nekem meglett a diplomám. Akkor ismertem fel először, hogy ez okozhat problémákat. Mégpedig azért, mert annyi becsmérlő megjegyzést hallottam, hogy egyszerűen bogarat ültettek a fülembe. Okozott ez nálam egy kis zavart. Persze kitartok a párom mellett, mert egy (érzelmileg is)intelligens ember, aki nagyon tud szeretni és nagyon jószívű. A szakmunkás végzettség NEM EGYENLŐ a butasággal, ahogyan azt sokan gondolják. Nem ezek a dolgok az igazán fontosak az életben.
2009. máj. 25. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
az mas h osszejosztok es utolag,kesobb 1ik egyetemet vegez, a masik meg nem. es megint mas ha mar felnott emberkent ismeritek meg egymast, kialakult munkakorrel, ertekrenddel, stb.
2009. máj. 26. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!