Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek hogy ne tegye tönkre?

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátnőm, de már nem az mert olyan sokmindent rühellek már benne pl. senkit nem is ismer de már utálja,kibeszél mindenkit a háta mögött,egyszer azt mondja szereti a sulit ahová járunk,másnap meg már utálja.Stb.És eltávolodtunk egymástól.Egy kollégiumban vagyunk,egy suliba járunk és padtársak vagyunk.Szemétkedik velem,meg még páran.Van egy 2 éves kapocsolatom.Beszélünk telcsin minden nap.De ha ilyenek velem akkor nem tudok jó kedvű lenni, meg beszélni sincs kedvem a barátommal.És ez oda vezet hogy mi is eltávolodunk egymástól.Ezt nem akarom.De nem tudok nem törődni velük.Mit csináljak?
2009. okt. 8. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:

"Szemétkedik velem,meg még páran"

menj másik iskolába! elég érzékeny lány vagy nehogy elöbb utóbb pszihológushoz keljen járnod!Teljesen kifogsz készülni és a kapcsolatod is tönkre fog menni,arrol télleg nem is beszélve hogy tönkre fognak menni az idegeid!Vagy ha nem akarsz tudsz másik suliba menni keres valami hobbit/foglalkozást ami ellazit kikapcsol,vagyszedj homeopátiás idegnyugtatót!

Nem szemétkedésböl irtam mindezt komolyan igy gondolom!Bocsi ha megsértetelek!

2009. okt. 8. 12:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elég lelkizős vagyok:( Volt hogy olyan ideges voltam már hogy felment a gyomorsavam és égett a gyomrom de nagyon. Ezért savlekötőt is kéne szednem. Azt amit írtál azt hogy lehet beszerezni?
2009. okt. 8. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!