Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Tönkre tesz.
Szerintem volt egy másik pasija és nem téged választott.
A MAI NÖKNEK NINCS SZIVÜK!!!!!
tiszelet a kivételnek.
Nem tudom te hogy vagy vele, de ha velem szakított bármikor is egy nő, akár mennyire szerettem, volt bennem annyi büszkeség,hogy elengedtem és nem próbáltam magam visszaédesgetni valahogy, vagy nem bombáztam SMS-el, levelekkel. A csaj barátaimnak én is azt szoktam javasolni, ha a pasi nem képes elfogadni, hogy kiraktad, akkor ne válaszolj neki semmire.. előbb-utóbb feladja.
Sajnos ez van, az ember párjának a döntéseit el kell fogadni minden esetben, és nem önzőnek lenni.
25F
minek írsz neki egyáltalán? persze hogy nem válaszol, én sem tenném. azt ugyanis bíztatásnak vennéd, vagy tévedek?
szóval dobva vagy, öcsém, ez a helyzet. majd legközelebb összejön. vagy majd harmadjára, tizedjére, ki tudja...
Lépj túl rajta, nem érdemel meg Téged! Ne írj neki, hanem próbálj meg másokkal ismerkedni. Nagyon nehéz lehet, ha Te még mindig ugyanúgy szereted őt, de hidd el, hogy sokkal jobbat fogsz találni nála.
Én is lány vagyok, de soha nem tudnék ilyet tenni a barátommal... Ki nem állhatom az olyan nőket/lányokat, akik csak játszadoznak egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!