Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok már túllépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok már túllépni rajta? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt kb fél éve egy srác,egy hónapot voltunk együtt,én kezdeményeztem a szakítást,nem vesztünk össze vagy ilyesmi,de voltak olyan nézetei,amiket én nem tudtam tolerálni.(Mára már rájöttem,hogy hülye voltam,mert nem ez a meghatározó egy kapcsolatban.)Kétszer "jöttünk" úgymond össze,mert megpróbáltam elnézni efelett a dolog felett,hogy majd nem fog számítani,satöbbi satöbbi,de nem tudtam felvállalni a kapcsolatunkat a környezetem előtt.(Tudom,ez is hülyeség).Szóval nem váltunk el végülis barátságban,volt olyan hogy egy üzletben összefutottunk és nem is köszöntünk egymásnak.Nekem nagyon nehéz volt vele szakítani,mert őszíntén szerettem őt.

Most eltelt ennyi idő,és én érzem,hogy mindig szeretem,és együtt kéne lennünk,de ő már tovább lépett,van egy kapcsolata.Ha nem lenne,akkor már nem is lenne kérdés,mit tegyek!Tehát most el kell felejtenem,de HOGYAN?Volt azóta egy-két futó kalandom,de minden más pasiban csak őt keresem,úgy érzem,így soha nem leszek újra szerelmes.Nagyon benne van még a szívemben,ha a baráti körömben is meglátok egy összebújva üldögélő párt,legszívesebben elsírnám magamat :\'(

2009. okt. 8. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:

lássuk csak...eltelt fél év...most már inkább csak a hiánya fáj és háttérbe szorítottad a rossz dolgokat.

Nem merted a srácot felvállalni se mégis azt mondod hogy szereted...ez elég fura...

Ha szereted és jót akrsz neki inkább békén hagyod. Most van egy barátnője aki szereti és felvállalja és nem rúgja ki mint te...ideje továbbblépni...

A depresszió elkerülhetetlen. Halgass zenét, légy haverokkal, ne igyál alkoholt mert az csak jobban megőrzi az emlékeket...járj el valami programra pl táncolni, vagy küzdősprotra vagy amire akarsz...idővel menni fog.

Jakomo 25f

2009. okt. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!