Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnék arról leszokni, hogy a barátom facebookját olvasom?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon gáz de egyszerűen rászoktam, mint egy szenvedély betegség és nem is fer vele szemben.Szóval az ehhez hasonló mondatoktól kíméljetek. Tudom hogy szemétség, amit csinálok.
Egyszer belépett a gépemen és valahogy megjegyezte a jelszavát hiába lépett ki utána és dőlt minden.. rászoktam.
Adjatok valami tanácsot győzzetek meg hogy ezt hagyjam abba ! tényleg nagy segítség lenne..
2013. jún. 5. 18:42
11/12 A kérdező kommentje:
hát sajnos találtam pár dolgot ami nem töltött el túlzott nagy örömmel, már majdnem a szakításnál tartottam, de aztán persze rájöttem, hogy nem ér meg ennyit a dolog, (csak hülye haverok közötti dumák) és ha a valóságban azt mutatja hogy szeret és érzem is akkor nem kéne.. csak sajna nagy nőcsábász volt régen és hát innen ered a gyanakvás..
2013. jún. 5. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!