Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leszokni a hisztiről? Gyerekes viselkedésről? Túlzott kíváncsiságról?

Figyelt kérdés

Tiniként, 16 évesen szabadabb voltam egy kapcsolatban, mint most. együtt voltam az akkori barátommal, boldog voltam és éltem az életem.

most meg mintha kifordítottak volna: most kapcsolatban mindent tudni akarok a páromról, hol van mit csinál, milyen ügyben találkozik azzal a valakivel, mindig belekötnék, főleg ha nem tudok valamiről.. ez nem normális.. természetesen ő meg erre nem vevő, hála istennek :D így kontrollálom magam, de nem ez a megoldás, hanem az hogy változzak!

de hogyan? segítsetek! nem szeretnék ilyen gyerekesen viselkedni!

2012. dec. 13. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Változtatnod kell a meggyőződéseiden, és akkor a viselkedésed magától fog megváltozni
2012. dec. 13. 11:12
 2/9 A kérdező kommentje:
meggyőződéseimen? hogy érted? mondanál rá példát, ha megkérhetlek?
2012. dec. 13. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Például meg kell győződnöd róla, hogy mikor van egy találkozód rohadt idegesítő, ha valaki mindig tudni akar arról, hol, kivel, miért.. Úgy tégy mással, ahogy veled szeretnéd, hogy tegyenek.
2012. dec. 13. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom ez önbizalomhiányból ered, azon változtass.
2012. dec. 13. 11:17
 5/9 A kérdező kommentje:
ez a "változzak a meggyőződéseimen és változik a viselkedésem is" mondatod nagyon megfogott! csak nem fogalmazódott meg, hogy mely meggyőződéseimen kellene változtatnom..?.. hogyan..
2012. dec. 13. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Pl.: "Nem vagyok elég jó neki."

Eredhet abból, hogy nincs elég önbizalmad.

Vagy abból, hogy "felülválasztottál".

Vagy abból, hogy azt érezteti veled, hogy nem vagy elég jó neki.

És ugye a viselkedésed (gondolataid, ha a viselkedésed kontrollálod) erre rá is erősít, mert ezzel még rosszabb társ leszel.

2012. dec. 13. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogyan? Hát ne úgy, hogy tőle vársz/csikarsz ki megerősítést.

Belőled kell fakadnia.

2012. dec. 13. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
értem én, hogy belőlem.. de hogyan? hogy erősítsem meg magamban hogy elég jó vagyok?
2012. dec. 13. 12:33
 9/9 A kérdező kommentje:

#6:értem, bármi is az oka, bár nagy valószínűséggel önbizalom hiány, de hogy küszöböljem ezt ki?

#7 : persze, hogy belőlem, azért is vagyok itt és kérek tanácsokat.

2012. dec. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!