Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszokni a hisztiről? Gyerekes viselkedésről? Túlzott kíváncsiságról?
Tiniként, 16 évesen szabadabb voltam egy kapcsolatban, mint most. együtt voltam az akkori barátommal, boldog voltam és éltem az életem.
most meg mintha kifordítottak volna: most kapcsolatban mindent tudni akarok a páromról, hol van mit csinál, milyen ügyben találkozik azzal a valakivel, mindig belekötnék, főleg ha nem tudok valamiről.. ez nem normális.. természetesen ő meg erre nem vevő, hála istennek :D így kontrollálom magam, de nem ez a megoldás, hanem az hogy változzak!
de hogyan? segítsetek! nem szeretnék ilyen gyerekesen viselkedni!
Pl.: "Nem vagyok elég jó neki."
Eredhet abból, hogy nincs elég önbizalmad.
Vagy abból, hogy "felülválasztottál".
Vagy abból, hogy azt érezteti veled, hogy nem vagy elég jó neki.
És ugye a viselkedésed (gondolataid, ha a viselkedésed kontrollálod) erre rá is erősít, mert ezzel még rosszabb társ leszel.
Hogyan? Hát ne úgy, hogy tőle vársz/csikarsz ki megerősítést.
Belőled kell fakadnia.
#6:értem, bármi is az oka, bár nagy valószínűséggel önbizalom hiány, de hogy küszöböljem ezt ki?
#7 : persze, hogy belőlem, azért is vagyok itt és kérek tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!