Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért nem képes leszokni a cigiről? Felnőtt,37 éves férfi létére?
Két éve csak fogadkozik,hogy na most teszi le a cigit,már egyezséget is kötöttünk, én betartottam, errefel ő nem.
De kb. hetente összeveszünk emiatt,mert sosincs pénze semmire, de kétnaponta egy csomag cigire ,arra van.
És ha szólok érte,akkor én vagyok a legrosszabb,mert folyton csak cseszegetem.
Komolyan ,néha már úgy érzem,otthagyom emiatt.Jogos lenne?)másképp sincs ambiciója semmiben.
Állítása szerint le akar szokni.De a családjának azt adta be,hogy már leszokott.(náluk nagy dolognak számítana,mivel ő az egyetlen cigis családtagjuk és nem örülnek annak,hogy szívja).
Folyton csak ígérget.Pár napig sikerül is tartania, utána felejtős minden.
sok függő... anyámék sem szoknának le még akkor sem ha 10 milliót kapnának érte!
Egy nagy függő az is marad! :/
De én is csak 4-5 év után szoktam le a WoW függőségről (az egy game). De kényszer miatt volt, és még most is hiányzik a játék így 2 év után... de soha többet mert elvette az életemet!
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!