Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Hogy mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Hogy mondjam meg neki hogy már nem kívánom?

Figyelt kérdés
A párom nagyon meghízott 30kg szedett fel,és már egyáltalán nem kívánom már megcsókolni sem akarom de nem mondtam meg neki az okot miért. megígérte hogy fogyókúrázik de csak ilyen pár hétig tartó fellángolásai vannak aztán újra tömi magát reggeltől estig...szakítsak vele vagy mit csináljak szerintetek?

2013. jún. 5. 13:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8-assal egyetértek.

90 kilósan is elhízott volt 168 cm-hez.

2013. jún. 5. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:

168 centivel 124 kiló?? Csoda, hogy szegénynek még kattog a szíve. A saját egészsége érdekében jó volna fogynia.

Kérdező, melyik városból írsz? Tudok neked javasolni ingyenes fogyókúra terapeutát, akik szintén durván elhízottak voltak, mégis megcsinálták az 50-60 kilós fogyást! Ezek az emberek elég nagy motivációt nyújtanak, én is az egyikük segítségével fogytam le 34 kilót. Bár én szolnoki vagyok, ott kiváltképpen sok terapeuta van.

2013. jún. 5. 13:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés.... én a terhességem alatt híztam meg durván (35 kilót), a dokim is elismerte, hogy olyan probléma állt fent, hogy egyszerűen nem lehetett mit tenni...

Aztán elkezdtem fogyókúrázni, edzeni (a szoptatás után), de hamar elfogyott a motiváció. Ugyanis az nekem nagyon rossz volt, hogy mikor kínkeservesen leadtam 10-12 kilót, a párom még mindig megjegyzéseket tett rám, nem biztatott, nem "dicsért", hanem ugyanúgy bánt velem, mintha egy dekát sem fogytam volna. Így meg nem sok értelmét láttam a kőkemény munkának...

Később más miatt vége lett a házasságomnak, visszatért az önbizalmam, és akkor már nagyon könnyen le tudtam adni a felesleget. Ehhez viszont az kellett, hogy el tudjam fogadni magam, hogy senki ne cseszegessen, hogy dicséreteket kapjak - igen, még kövéren is! Mert ahogy el tudtam magam fogadni, hihetetlen könnyedséggel fogytam, szinte semmit nem kellett érte tennem!

2013. jún. 5. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:

8! igaza van

amúgy ha már régen nem vagy szerelmes, csak most jut eszedbe szólni, akkor mond meg neki egyenesen, ha eddig nem voltál az, így szegény tuti le fog fogyni, hát lehet jobban fog majd kinézni, mint valaha, na akkor lesz ciki N

2013. jún. 5. 13:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Jóban!

Rosszban!

Egészségben!

Betegségben!

Míg a 30 kiló el nem választ!

2013. jún. 5. 13:33
 16/21 ivilicious ***** válasza:

pont most olvastam ezt:

[link]

de 90 kilóval sem hiszem,h nagyon vékony volt.

2013. jún. 5. 13:33
 17/21 anonim ***** válasza:
# 16: Igen, valami ilyesmi történt velem is... 13. válaszadó vagyok. Ahogy kiléptem egy korlátozó, önbizalomromboló kapcsolatból, észrevétlenül fogytam. Csak azt vettem észre, hogy az összes ismerősöm csodálkozva dicsér, és hogy a ruháim leesnek rólam. 2 ruhaméretet fogytam fél év alatt - úgy, hogy SEMMIT nem tettem érte. Tényleg semmit! Nem edzettem, nem fogyókúráztam, egyszerűen csak felszabadultam....
2013. jún. 5. 13:37
 18/21 A kérdező kommentje:
A mi esetünkben eszünkbe sem jut ilyeneken problémázni hogy önbizalom romboló stb a kapcsolatunk (nem állítom hogy nem nagy probléma sőt..) de nekünk a legnagyobb probléma az hogy szegények vagyunk,2 műszakba dolgozunk és még így sem tudunk előrébb lépni..lehet hogy ez miatt lett kényszerevő? bár ez akkora paradoxon lenne hogy alig van pénzünk ő meg lelki beteg lesz és felzabálja még azt a kicsi pénzünket is..
2013. jún. 5. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: ne hidd! Ha nem kívánod a partnered, azt nyilván érzékeli - és ennél önbizalomrombolóbb nincs egy nő számára! Nekem egy évembe telt visszanyerni az önbizalmam a házasságom után, mert a férjem nem volt hajlandó szexre, és meg se csókolt... pedig én nem 100 kiló felett voltam, csak kis felesleg volt rajtam, nagyon sok pasinak bejöttem úgy is! Szóval ha a partneremen nem érzem, hogy kíván, az képes totálisan aláásni az önbecsülésem!
2013. jún. 5. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Az alkoholista is elissza azt a kicsi pénzét is... A szenvedélybetegségek nem épp a logikus mivoltukról híresek.
2013. jún. 5. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!