Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire egyformák lennének a nők vagy csak az itteni emberek buta általánosítása lenne?
Buta,undorító általónosítás.Nem alaptalan.De csak a nők néhány %-át érinti.
Ha beszélsz egy normális lánnyal/nővel akkor rájössz az igazra.
Az itteniek azért szidják őket,mert nem akarnak tenni egy nőért sem.
Tudod hisztizni könnyebb mint küzdeni
Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam. Akik ezt hiszik, nem csoda, hogy sikertelenek a nőknél.
Az utóbbi időben elég sok nővel ismerkedtem, és ez alatt rájöttem, hogy minden egyes nő különböző. Más amit szeretnek, mások az igényeik, elvárásaik, máshogy lehet levenni őket a lábukról.
Csevegjünk privátban és akkor megtudod, hogy a legtöbb, amit ide írnak, csak buta általánosítás és tényleg csak pár százalékra igazak.
Az 56%-os válaszoló válaszai pedig úgy badarság, ahogy van. Egy megkeseredett ember szavai, aki képtelen túllépni a saját problémáin és ahelyett, hogy megoldást keresne rájuk, inkább másokat hibáztat. De itt nem csak ő van ezzel így. Az elmúlt pár napban jelentősen megszaporodtak az ilyen kérdések. Ezek az emberek komoly problémákkal küzdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!