Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? (részletek lent)
Én sem egészen értem a problémát.
Ha jól gondolom Téged most az bánt, hogy ma elment moziba, pedig csak tegnap békültetek ki,és úgy érzed nem szán Rád elég időt.
Én is 300 km-re voltam 2 és fél évig a páromtól és tudom milyen nehéz. Amennyiben pár napig nem volt tartalmas beszélgetésünk már egyből rosszul éreztem magam.
Viszont mi nagyon ritkán találkoztunk, ennek a 2 hétnek én rettenetesen örültem volna. Azt kell mondjam, hogy nagyon rossz volt várni, amíg találkozunk, de még rosszabb volt a búcsúzás és az utána következő egy hét. Olyankor az elején mindig összevesztünk, mert ha nem volt velem úgy éreztem már nem is számítok.
Pedig nem erről volt szó. Egyszerűen csak hiányzott és eltúloztam a dolgokat, a szomorúságom és a bánatom így jött elő belőlem. Bocsánatot is kértem tőle, de megkértem, hogy ezen a héten próbáljon kíméletes lenni velem és próbálja érzékeltetni kicsit jobban, hogy fontos vagyok neki, mert erre van szükségem.
De! Én viszont tudtam, hogy ő ilyenkor szívesen van a barátaival. Nem lehet korlátozni egy embert sem! Az csak bajt szül. Foglalkozott velem..és én foglalkoztam Vele, abban a tekintetben, hogy kompromisszumot kötöttünk és kibeszéltük mire van szükségünk.
Minden embernek vannak szükségletei egy kapcsolatban és ha azt nem tudjátok, akkor nem is fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!