Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? (részletek lent)
hát fingom sincs egyébként mi a problémád mer semmi konkrétat nem írtál de a lényeg ha jól értettem hogy keveset vagytok együtt...
a testvért se értem hogy jön a képbe?
megpróbálhatnál érthetőbben fogalmazni mer ez így elég zavaros
"300 kb választ el tőle"
Bazz, az egy kisebb jpg :/
Ne haragudj, én nem bunkózni akartam, de egyszerűen tényleg nulla az információ tartalma a kérdésednek, és így nem nagyon lehet bármit is segíteni.
Második voltam
19 éves lány. Egyébként elhiszem, hogy nagyon nehéz.
Én amúgy végigolvasnám, bármilyen hosszú is lenne az a történet.
Nyugodj meg. :) Próbáld vele megbeszélni a dolgot. Mondd neki hogy beszéljen a testvérével, hogy hagyjon titeket is beszélni egy kicsit, és ne vesszetek össze emiatt. Ha ezt nem képes megérteni, akkor szerintem hagyjad. Nem is fogja. Előfordul, hogy neki is programja van mikor épp beszélnétek, vagy találkoznátok stb. Neki is van úgymond "szabadsága" de szerintem beszéljétek meg, és ha sehogy sem juttok közös nevezőre, hagyjátok.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!