Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 18 éves lány és egy 16 éves fiú kapcsolatáról? Szerintetek működhet?
Az öcsém bandájának gitárosától tanulok gitározni. Kb 5-6 alkalommal voltam már nála.
Nagyon türelmes velem, és feltűnt, hogy az utóbbi időben "túl jól" érzem magam a társaságában.
Tudom, hogy tetszem neki, az öcsémnek is mondta. Nekem is tetszik ő...Az a baj ezzel a helyzettel, hogy én betegesen adok mások véleményére. De ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor sem tudom, hogy elég érett-e. (Nekem annak tűnik, de nem tudom milyen lenne esetleg egy kapcsolatban)
Már az öcsém is 17 éves, tehát még nála is fiatalabb majdnem 1 évvel...
Épp ma beszélgetett pár ismerősöm egy lányról, aki a sulinkba jár és 18 évesen 17 éves barátja van. Elítélik a lányt, amiért nála fiatalabb fiúval jár (és nem csak ők vannak így vele. A legtöbben rossz véleménnyel vannak a kapcsolatról. Ehhez persze hozzájárul, hogy a lány kb 20-nak, a fiú pedig 15-nek néz ki)
Én nem bírnám ki, ha rólam is ennyien beszélnének. És ilyen rosszindulattal. :(
De valahogy mégis aggaszt, hogy mi sülhetne ki ebből a kapcsolatból. Nem emlékszem, hogy valaha is tetszett volna nekem valaki ennyire...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!