Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivjam en vagy varjam meg amig o hiv?
Figyelt kérdés
Van egy fiu...nagyon tetszik es szinte minden 2. nap beszelunk telefonon-skypon ...de elobe meg nem talalkoztunk.
Mar egy par napja nem beszeltunk en vartam hogy o hivjon ... most mit csinaljak hivjam fel es kerdezzem meg hogy miert nem hivott? Az biztos hogy tetszek neki ... sztem nm vagyok csunya ( kuldok kepet ha kell ) meg o is allandoan kuldi a puszij jeleket meg telefonba is kedvesen beszel velem. Kerlek segitsetek !!! Elore is koszonom. Helyesirasert bocsi de nem magyar az anyanyelvem .
2013. jún. 4. 20:41
1/3 anonim válasza:
Én soha nem hívogatok pasit, az első, ismerkedős időkben legalábbis elvből nem. Ha egy pasi nem hív, annak oka van, méghozzá az, hogy különösebben nem fogtad meg. De ez én vagyok, nem kell mindenáron megfogadnod.
3/3 zaphod válasza:
Én itt is azt mondom, hogy ha te akarsz valamit, azért neked kell tenned. Lehet, hogy éppen azt teszteli, hogy felhívod-e, ha ő nem hív. Ha nem hívod, úgy dönt, hogy mégsem érdeklődsz iránta eléggé ahhoz, hogy tovább kezdeményezzen. Lány létedre kezdeményezhetsz te is. (Vagy homoszexuális fuú létedre is, nem derül ki...) Ha ő úgy érez irántad, hogy abból értelmes dolog lesz, akkor a legintenzívebb bénázásod sem fogja megingatni ebben. Hajrá, hívd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!