Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
tehát van egy barátnőm jó nő meg minden de anime rajongó.én karatézok és aikidozok.tehát japán cuccok és ez neki nagyon is tetszik.ez egy dolog.a multkor azt vettem észre hogy a hakama-mat próbálgatja.jó ezzel még nem volt baj...több hakama-m és gi-m is van.de erre egyszer csak ugy elment egy ilyen animés sz@r bulira..és fel vette egy ízléstelen,színes,narutós vagy nem tudom milyen ruhához az én hakama-mat!!!!ezzel megalázta a harcművészetem amiben hiszek és a hakama-mat is!!!és még csak meg sem kérdezett erről!!!erre ma szól hogy kölcsönadta az egyik szintén animés ribinek az egyik hakama-m és az egyik bokkenem..ezzel tényleg felidegesített....pont azt a bokkent amit japánban kaptam egy danvizsgán...
mit tegyek szakítsak vele?én má tiszta ideg vagyok az animés hülyeségek miatt így is utáltam mert szerintem megalázza az a villogós,tüskehajú hülyeség a harcművészeteket...
Meg kell tudni beszélni a dolgokat. Mondd el neki a problémádat és valószínüleg van annyira értelmes hogy megérti.
Egyáltalán szereted? Mert az írásodból egyáltalán nem jön ez le. Ha nem szereted minek vagy vele? Ha szereted akkor meg nem egyből a szakításon gondolkodnál, amikor elveszi a cuccaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!