Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Nem hinném h sok lenne :) persze akk a fiunak türelmesnek kell lennie ;)
2/5 anonim válasza:
Igen, szerintem 20 alatt sok. Egy 19 éves srácnak már más igényei is vannak, amiket nem hiszem hogy 15 évesen el kéne kezdeni kielégíteni. Nem is beszélve a szellemi érettségbeli különbségekről, de persze itt mindig vannak kivételek.
3/5 1112 válasza:
Hát így igen, még ne feküdj le Vele szerintem. Majd pár év múlva, de hát járni lehet, hogyha komolyan szeretitek egymást, de hát na, érted!!:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem sok. ha nagyon szeretitek egymást akkor a kor nem számít. viszont igaz hogy egy 19 éves fiúnak más elvárásai vannak. Vigyázz nehogy belevigyen olyanba amit nem szeretnél! De ha télleg szeret akkor nem fog veled olyat csinálni amit nem szeretnél.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Főleg ha nem az a kislányos fajta a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!