Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves csak hozzámegy egy 33 éves férfihoz. Szerintetek nagy a korkülönbség?
szerintem nagyon nem kellene,
32évesen akarja majd még kiélni magát mire a másik máe 43lesz
Nem vészes.
Hozzámehet, csak aztán később ne legyen az, hogy ő még "élni akar"... :)
Ez már egy ilyen korú lány esetén nem igazán szokott gondot jelenteni.
Egy 33 éves férfi már általánosságban azt lehet mondani, hogy megállapodik, nyugodt, kiegyensúlyozott családi életre vágyik, amit egy 22 éves lány már maga is így érezhet és meg tud adni a férfinak.
Egy 22 éves lánynak azért már volt ideje kiélnie magát, úgyhogy nem hiszem, hogy ez gondot jelentene később.
Az, meg hogy 11 évvel korábban hal meg a férfi, azt meg még sosem lehet tudni!:)
Ja, és hogy 22 évesen korai lenne a házasság?
Ugyan már!
Én 21 évesen mentem férjhez, 23 évesen szültem a fiúnkat, több, mint 7 éve vagyok együtt a férjemmel jóban-rosszban. Soha nem éreztem azt, hogy korai volt. Én korán találtam meg azt a férfit, aki nekem minden téren megfelelt, rengeteg dolgon mentünk keresztül, együtt voltunk, kitartottunk egymás mellett. Még a megismerkedésünk előtt kiéltük magunkat. Hasonló gondolkodásmódunk van, azonos célokkal, jól meg vagyunk.
És ez számít, nem a kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!