Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Ha szeretik egymást akkor a kornak nincs szerepe.
2/11 anonim válasza:
Amikor te még 30as jóbőr leszel ő már 40.
Akkor fog méginkább előjönni.
3/11 anonim válasza:
Vannak rosszabbak is, de húzós. Melyik vagy te?
A "L" még szinte gyerek a 27 éveshez...
4/11 A kérdező kommentje:
A lány vagyok. Azt hozzá kell tennem, hogy a korombelieknél érettebben gondolkodom, sosem jöttem ki a saját korosztályommal, a barátaim is mind 3-4 évvel idősebbek nálam.
2013. máj. 28. 23:37
5/11 anonim válasza:
"Azt hozzá kell tennem, hogy a korombelieknél érettebben gondolkodom, sosem jöttem ki a saját korosztályommal, a barátaim is mind 3-4 évvel idősebbek nálam."
Ezt már mások is állították magukról, ami nem éppen volt helytálló. Még mindig tartom a véleményemet, hogy necces.
De hát ti tudjátok!
6/11 anonim válasza:
Előző barátommal 16L+25F-ként jöttünk össze, most pedig 19L+29F-ként talált rám az új szerelem :) Az első tartott 2 és fél évig.. Szerintem nincs veszteni valótok. De ez a "koromhoz képest idősebb vagyok" téma elég gáz. Hagyj fel vele, ne bizonygasd nekünk. A szerelemben köztudottan nem számít a kor. :)
7/11 anonim válasza:
A 10 év nem sok, de lehet még nem vagy elég érett hozzá. Azért 10 év tapasztalat ebben a korban pont nem elhanyagolható. (és igen, sokan hiszik, hogy érettebbek a kortársaiknál, de 18 évesen jobb esetben még nem élhettél meg olyan dolgokat, amik valóban éretté tennének)
8/11 anonim válasza:
Nekem 17 évesen volt 27 éves barátom... rossz vége lett, igen, a korkülönbség miatt. Csak annyi volt a bibi, hogy ő volt az iszonyatosan kicsinyes, gyerekes, hisztis fél, nem én. Szóval a kor, korkülönbség tényleg csak egy szám. Oké, simán kiderülhet idővel, hogy ez miatt nem működik, de végződhet jól is, nem feltétlen vannak halálra ítélve az ilyen kapcsolatok.
9/11 anonim válasza:
én 17 voltam amikor összejöttem az akkor 26 éves sráccal :) most én 23 Ő 32 lesz :) és mindig ugyan olyan boldogok vagyunk :)
10/11 anonim válasza:
6# vagyok
Mi a g*ciért kell lepontozni? :D bocs hogy így alakult az életem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!