Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Richeeely kérdése:
Hogyan hódítsak meg idősebb Nőt? Lent 17/F
Figyelt kérdés
A lány 20 éves, magas, barna, hullámos-göndör haj, kék szem, jó alak, okos - szóval jó csaj. Ő egyetemista én még középiskolás vagyok és a németben szokott segíteni nekem.(anyám kérte meg, hogy segítsen - dolgozott külföldön) Párszor viccesen céloztam rá, hogy én megbecsülném ha az én barátnőm lenne, de ő mindig elterelte a témát - "inkább tanulj ne a csajokon járjon az eszed", "kedves vagy de fiatal".. Szóval mindig mosolyog, meg minden de soha nem kapok választ. Idősebb pasikkal járt mindig (25-28), de hallottam, hogy nem volt boldog. Akkor miért nem akar járni velem? A koromeli csajoknak bejövök de neki nem.. Pedig tudok csajozni és jóképű is vagyok.2013. máj. 29. 21:59
1/16 anonim válasza:
Az a rossz hírem, h őt sohasem fogod. Fogadd el.
2/16 anonim válasza:
Mert fiatal SRÁC vagy egy fiatal NŐNEK.
3/16 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de bele vagyok zúgva.. Ő nem olyan mint a korombeli csajok akik mutogatják magukat, nagyon jó nő külsőre persze, de okos is és én megbecsülném..
2013. máj. 29. 22:03
4/16 anonim válasza:
Aranyos srác lehetsz, de neki nem kellesz. Sajnálom.
Kerüld el és majd elmúlik...
5/16 anonim válasza:
Kisfiú vagy menj vissza labdázni!
6/16 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam de azért köszi.. arra adjatok tanácsot, hogy mit tud neki nyújtani egy idősebb pasi amit én nem (a pénz nála nem kritérium, kérdezgettem és azt mondta, hogy azért tanul és dolgozik, hogy önállósodjon, meg ha nem szeret valakit akkor mindegy, hogy milyen az anyagi helyzete) Ami nehezíti a dolgot, hogy sok pasi megfordul utána.. :( elő kellene rukkolnom valamivel.. Miért nem mondja a szemembe, hogy nem szeret? A csajok bunkók ahhoz akik nem szimpik nekik.. nem?
2013. máj. 29. 22:14
7/16 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy tényleg nem szeret?
8/16 anonim válasza:
Azért nem mondja a szemedbe, mert számára szóba sem jössz. Egyszerűen túl fiatalnak tart, nem vagy még Férfi a szemében, nem tud rád felnézni. Ez az igazság. (és a reakcióiból ítélve ez egy lefutott játszma - bár még hülyét csinálhatsz magadból, de nem érdemes)
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor nincs esély? És hogy legyek olyan férfi aki neki tetszik?(Érettebb) - jóképű vagyok ez nem gond
2013. máj. 29. 22:23
10/16 A kérdező kommentje:
jah ez egy kép róla.. Légyszi segítsetek.. ha muszály feladom de nem akarom, nagyon bejön
2013. máj. 29. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!