Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Richeeely kérdése:
Hogyan hódítsak meg idősebb Nőt? Lent 17/F
Figyelt kérdés
A lány 20 éves, magas, barna, hullámos-göndör haj, kék szem, jó alak, okos - szóval jó csaj. Ő egyetemista én még középiskolás vagyok és a németben szokott segíteni nekem.(anyám kérte meg, hogy segítsen - dolgozott külföldön) Párszor viccesen céloztam rá, hogy én megbecsülném ha az én barátnőm lenne, de ő mindig elterelte a témát - "inkább tanulj ne a csajokon járjon az eszed", "kedves vagy de fiatal".. Szóval mindig mosolyog, meg minden de soha nem kapok választ. Idősebb pasikkal járt mindig (25-28), de hallottam, hogy nem volt boldog. Akkor miért nem akar járni velem? A koromeli csajoknak bejövök de neki nem.. Pedig tudok csajozni és jóképű is vagyok.2013. máj. 29. 21:59
11/16 anonim válasza:
De értelmes vagy..képet raksz fel egy lányról..ezért minimum hogy konnektorba dugná a fütyikédet.
12/16 A kérdező kommentje:
bunkózni én is tudok -.-
2013. máj. 29. 22:43
13/16 anonim válasza:
Nem örülne ha megtudná hogy közszemlére tetted a képét. Mi enélkül is elhittük hogy bejön neked.
Ha megakarod hódítani kezdheted ott, hogy ettől felelősségteljesebbé válsz, és hozzá hasonlóan előbb önmegvalósításba kezdesz.
A lánynak igaza van, egyenlőre inkább foglalkozz a tanulással, de azért felhívhatod mondjuk olyan 4-5 év múlva. Esélyed még bőven lehet nála később, de nem most.
14/16 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat..
2013. máj. 30. 01:19
15/16 anonim válasza:
Xddd nekem ugyan ez volt, en 18, a csaj 23 es eleinte ő nem akart semmit, en igen. Aztan hagytuk a témàt es ugy 5 honap mulva ő ketesett h talizzunk :DDD Csak akk mar engem nem erdekelt xd es azota hivogat de engem mas erdekel. Na mindegy sztem hagyd egy ideig a dolgot csendben
16/16 anonim válasza:
Am rohadt nagy tricepsze van a csajnak xddd sokat rangatta a rudit?? Vagy szabályszerűen konditerembe jár? Hmmm az tuti eltörné a nyakam ha felidegelném xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!