Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bövebben lenn

Figyelt kérdés
van egy lány. nyolcadikas és én is.egy suliba járunk de nem vagyunk oszt.társak.Tetszik régóta, megvan msnje.Megírtam neki msnen hogy tetszik annyit mondott oké.Nem sokszor ír vissza és ez bánt.Ha nem ír vissza akkor nem érdeklem ? de máma ránéztem mosolygott elpirult és elment .De mér nem ír vissza ? MONDOM NAGYON RITKÁN ÍR:így nemtudok közelebb kerülni hozzá :( de annyitetszik
2009. okt. 7. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy érdekled Őt.

De miért nem kérdezed meg tőle msn-en?Hátha válaszolna,de még jobb lenne,ha odamennél hozzá és beszélnél vele személyesen.

Azért fura a szitu,mert nem ír vissza msnen de mosolyog Rád...(lehet h csak nem ő ül a gépnél)

14/L

2009. okt. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!