Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket idegesítene, ha a párotok ilyen hülyeségeket kérdezne?
Mondtam neki, hogy már többször láttam egy fekete cicát kóborolni x helyen. Erre kérdezte, hogy az a cica az, amelyiket y helyen láttuk? .. x és y hely között 1 órányi távolság van...
Engem annyira idegesítenek az ilyen hülye kérdései, egyrészt honnan tudjam, hogy az a cica volt-e, de ha picit belegondolok, akkor biztos, hogy nem az volt.
Meg amikor főztem megkérdezte, hogy megmosom-e a zöldségeket mielőtt beleteszem.. Hát b@sszus, neem, koszosan teszem bele..
Egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy kérdezhet ilyen f@szságokat! Annyira idegesít, mondtam már neki régebben is, akkor leállt egy időre, de most megint kezdi. Ilyenkor átfut a fejemen, hogy tényleg hülye, vagy mi van?!
Hogy ne lennék ingerült, ha eszembe jutnak ezek a bugyuta kérdések, egyből felmegy a vérnyomásom
Ő nem hülye, tehát nem értem, miért?!?!?!
Ez kb olyan, minthogy tudod, hogy valaki többre képes, mégsem teszi.. Idegesítő, mert többre képes..
Heh, a vőlegényemet hallanád, miket kérdez, mikor kuktáskodik mellettem :D Én aranyosnak találom, és helyzettő függően vagy normálisan válaszolok, vagy olyan vicces választ adok, amiből egyből leesik neki, hogy hülyeséget kérdezett.
De amúgy ha te ezen ennyire felhúzod magad, akkor szerintem más gondok is vannak (nem rosszindulatból írom).
Az ilyen helyzetben én is megkérdeztem volna megmostad-e a zöldséget. :D De komolyan. Belegondolva ez olyan, mint ha hülyének nézném a másikat, pedig nem. Ösztönösen kicsúszik a számon xd
a macskás dolog meg.... ilyenek a lányok. Egy picit hülye kérdés, de egy csomó lány megkérdezte volna a helyében. Ismerek ilyet, pedig nem egy hülye leány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!