Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is idegesítene? Mi tévő legyek? 27/L
Bocsi, közben már válaszoltál rá.
Szerintem nem olyan teljesíthetetlen, képességeket meghaladó kérés, hogy ezt a témát hanyagolja...
Mi lenne, ha te is az exedet dícsérnéd egyfolytában?
Egyébként nem akarok vészmadár lenni, de ez azért nagyon nem jó előjel, ha folyamatosan őt hozza fel.
Lehetőségek:
Ő még nem szakított teljes mértékben azzal a nővel. Nehezen, vagy egyáltalán nem tudja elfelejteni.
Vagy rá emlékezeted, valamilyen szokásoddal, kinézeteddel, vagy bármi mozdulattal. Van ilyen is.
Ha utóbbi akkor egyszerűbb a dolog, egy kis változás (pl ha a hajad színe olyan mint az övé volt, átfested és bízol a szerencsében, hogy csak ennyi volt a baj).
Te pl. szex közben mondhatnád: "Úúú, drágám, tudod, a Pisti ezt jobban csinálta"... Na, erre felkapná a fejét, és "talán" észre venné magát. :)
Nem mellesleg ez már beteges, hogy csak az exéről beszél...
Dühös voltam, felidegesített nagyon.Mérgemben mondtam neki,h ha el tud mondani 2 mondatot az exe nélkül hívjon fel, addig hagyjon békén.
Tanácsként javasoltam neki,h tükör előtt gyakoroljon.., ha még akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!