Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is idegesítene? Mi tévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is idegesítene? Mi tévő legyek? 27/L

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, csak már idegesít,h szinte minden beszélgetésénél az exét említi, nem negatív jelzőként illeti őt, hanem, pozitív. Ezzel nem is lenne baj, csak már tényleg idegesít,h nem tudunk úgy beszélgetni,h ne említse meg az exét.
2013. jan. 25. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Helyes! :)
2013. jan. 25. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Írd már le légyszi, hogy mit reagált!:)
2013. jan. 25. 22:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Mosolygott , és azt mondta,h jólvan. Nem nagyon hatotta meg a dolog. S egy kis halvány megbánást sem tanúsított. Érdekes reakció...Lehet,h az utolsó reakciója..
2013. jan. 25. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyu szerintem szakíts vele. Ezt akarod hallgatni éveken keresztül? Ez a pasi nem szeret téged az exét szereti más különben eszébe sem jutna nemhogy róla beszélne. Én is jártam így csak én úgy hogy én emlegettem egy pasinak az exemet. Ez annak a jele hogy még az exemet szerettem nem voltam túl rajta. Szakítottam a pasival mert volt bennem annyi hogy inkább nem teszem tönkre ha mást szeretek még. Ha a te pasid ilyen akkor lépj te és dobd ki. Annyira megalázó ez a helyzet.
2013. jan. 26. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!