Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak engem idegesít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem idegesít vagy mást idegesítene?

Figyelt kérdés

Lehet hogy dramatizálom a dolgokat de egyszerűen nagyon idegesít, hogy a barátom folyamatosan egyes számba beszél akkor is ha ott vagyok vele.Pl ha együtt vagyunk akkor mondja hogy sietnem kell vélatlenül se sietnünk kell, akkor volt egy olyan dolgom amiben ő segített és vki tett egy megjegyzést és akkor a barátom nekem mért szólnak bele a dolgomba...

szóval nem tudom engem nagyon idegesít...

2013. ápr. 13. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
és minek vagy vele? Látszik hogy "én"centrikus akkor viszont fel sem tünne neki ha lelépnél
2013. ápr. 13. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
ennél nagyobb gondod ne legyen. Biztos hogy túl dramatizálod. AMgy megemlitetted már ezt neki? csak mert lehet ennyivel meg is oldódna.
2013. ápr. 13. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kezel téged társként. Ez sokaknál előfordul sajnos.
2013. ápr. 13. 14:19
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen beszéltem már vele erről, és szóval mintha meg se hallotta volna elintézi egy jól van-al és máskor meg tovább folytatja.

Egyébként olyan srác hogy tényleg érzem hogy szeret engem és két éve együtt vagyunk, de mostanában egyre többet veszekszünk.Mindig azzal jön a veszekedésünknél hogy mért te tökéletes vagy...

2013. ápr. 13. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:

mert te tökéletes vagy

ezzel el is éri hogy magadba nézz okkal ok nélkül és igy nem örajta marad a felelösség

tipikus pasi praktika...

2013. ápr. 13. 14:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Meg őt nem is érdekli az én problémám ami miatt én veszekédsbe bonyolódok vele.Soha nem is mondja hogy bocsánat hanem mondjuk ha veszkszünk és találka után haza megyünk, akkor neten úgy kezdi a beszélgetést mintha nem történt volna semmi...
2013. ápr. 13. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:
a ilyen hülyeség miatt van a veszekdés ne is várd hogy bocsánatot kérjen.
2013. ápr. 13. 14:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem ez miatt szoktunk veszekedni kedves utolsó...
2013. ápr. 13. 14:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak ez miatt nem veszekszek vele ez már csak egy ilyen hab a tortán féle...
2013. ápr. 13. 14:42
 10/15 anonim ***** válasza:
2 éve. miért most kezd el zavarni? Amúgy lehet nem direkt csinálja, csak megszokás, ezért a "jólvanna" válasz. (ez férfiaknál annyit jelent, hogy ok, lehet igazad van, sajnálom, lapozzunk)
2013. ápr. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!