Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak engem idegesít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem idegesít vagy mást idegesítene?

Figyelt kérdés

Lehet hogy dramatizálom a dolgokat de egyszerűen nagyon idegesít, hogy a barátom folyamatosan egyes számba beszél akkor is ha ott vagyok vele.Pl ha együtt vagyunk akkor mondja hogy sietnem kell vélatlenül se sietnünk kell, akkor volt egy olyan dolgom amiben ő segített és vki tett egy megjegyzést és akkor a barátom nekem mért szólnak bele a dolgomba...

szóval nem tudom engem nagyon idegesít...

2013. ápr. 13. 14:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mert ezt most kezdte el az utolsó pár hónapba.

Meg hogy én még suliba járok ő meg dolgozik (mondjuk suli mellett én is dolgozok 4 órában) + itthon hétvégente takarítok meg rendet rakok.Ő mondja hogy ez nem ugyanaz szóval ő el van fáradva de én nem lehetek annyira elfáradva mint őőő.

Meg olyanokat csinál hogy mondja hogy akkor hétvégén ez lesz az lesz amaz lesz.Moondom neki hogy de nekem tanulnom kell (és őt ez egyáltalán nem érdekli) ha mondom neki hogy ma nem tudunk találkozni akkor is egésznap írogat, és a végén még ő sértődik meg.Nem érti meg hogy nekem tanulnom kell( szerinte a tanulás nem fontos)

2013. ápr. 13. 14:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Meg hogy én még suliba járok ő meg dolgozik (mondjuk suli mellett én is dolgozok 4 órában) + itthon hétvégente takarítok meg rendet rakok.Ő mondja hogy ez nem ugyanaz szóval ő el van fáradva de én nem lehetek annyira elfáradva mint őőő.

Meg olyanokat csinál hogy mondja hogy akkor hétvégén ez lesz az lesz amaz lesz

13/15 A kérdező kommentje:

Meg olyanokat csinál hogy mondja hogy akkor hétvégén ez lesz az lesz amaz lesz.Moondom neki hogy de nekem tanulnom kell (és őt ez egyáltalán nem érdekli) ha mondom neki hogy ma nem tudunk találkozni akkor is egésznap írogat, és a végén még ő sértődik meg.Nem érti meg hogy nekem tanulnom kell( szerinte a tanulás nem fontos)

14/15 A kérdező kommentje:

Meg olyanokat csinál hogy mondja hogy akkor hétvégén ez lesz az lesz amaz lesz.Mo

15/15 A kérdező kommentje:

úhh de szar ez a net..

ez férfiaknál annyit jelent, hogy ok, lehet igazad van, sajnálom, lapozzunk- jó nyilván ezt megértem, de én pl meg próbálnék változtatni a dolgokon és máskor nem megismételni, de hát neki egyik fülén be a másikon meg ki.

2013. ápr. 13. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!