Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg, ha valaki szerelmes, akkor nem tud józanul gondolkodni és hülyeségeket is csinál?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam olyan szerelmes, de nem tudom elhinni, hogy létezik, olyan szerelem, amikor az erkölcsösségét is feladja. pl.: Megszereti legjobb barátnőjének a pasiját és képes vele menni és ezzel megbántani a legjobb barátnőjét is vagy megcsalja a pasi és azok után is vele marad stb stb2013. márc. 15. 15:00
1/4 anonim válasza:
sajnos igen, de ezek már őrölt szerelmesekre vonatkozik
2/4 anonim válasza:
én ilyenekre nem lennék képes,és sosem tettem eddig ilyet.
lehet őrülten szerelmesnek lenni,de ez már eléggé szélsőséges
3/4 anonim válasza:
Nem azért teszi, mert szerelmes. Amellett simán tud gondolkodni, csak úgy érzi, hogy joga van ráfogni arra, hogy ő hűde szerelmes, ahelyett, hogy letenne róla.
4/4 anonim válasza:
én voltam már ilyen,így utólag már megbántam amiket tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!