Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú extrákkal?
A páromat meghívta az egyik barátja a legénybúcsújára. A fészbúk meghívó címe: "Legénybúcsú extrákkal". Kérdeztem tőle, hogy mit takar ez, milyen program lesz. Erre Ő azt mondta fogalma sincs, de azt hallotta lesznek táncos csajok, meg limuzinos buliba menetel... berúgás.
Nagyon el vagyok keseredve, mert a gondolattól is kiráz a hideg hogy részeg pasik limuzinba táncos csajokat nézegessenek...
Sok éve együtt vagyunk, a bizalom töretlen, de ez nem esik jól. Miért kell ilyen programot szervezni esküvő előtt??? Az ilyen szitu csak nekem fáj ennyire?
vki itt írta h a táncoslányok nem szopnak le senkit!
kiskegyed nem volt még igazi XXX -es felnőtt legénybúcsúban.
ott még a férj jelölt is b@szik mint a nyulak, ki van neki fizetve, sőt a társaság zokon is veszi ha nincs meg a történet.
voltam olyan helyen, ahol a buli tetőpontján, a csajok meztelenül az asztalon vonaglottak, és tejszínhab volt a kezükben ha vmelyik férfi megkívánta vmelyiket, az asztalon odakúsztak hozzá, felültek az asztalon széttett lábakkal a puncijukra tejszínhabot nyomtak, és a pasinak le kellett nyalni, akinek volt utána kedve az hátra mehetett a csajjal, h lerendezze, ez mind benne volt az árban.
nem sok a táncos az ilyeneken, inkább mást csinálnak..
én sem szeretném,hogy részt vegyen egy ilyenben...
Én ezzel a legénybúcsú dologgal kapcsolatban eleve nem sok dolgot tudok megérteni.
1: ez a vetítős legénybúcsú egy tipikus, elcseszett, gengszteres, hollywoodi közhely. Egyszer egy f*sz valahol azt mondta, hogy legénybúcsún k*rni nem megcsalás, és emiatt az összes átlagproli limuzinos, k*rvázós legénybúcsút akar. Miért lenne más a legénybúcsú napja? Ez olyan, mint amikor az akkori antialkoholizmusára rettentő sznob volt osztálytársam p1csa részegen magyarázta, hogy ez a nap kivétel, egyszer vagyok 18. Birkák vagyunk, ennyi.
2: ne engedje el? Hallottátok már azt a bizonyos közhelyet, hogy a párkapcsolat nem szabad, hogy birtoklásról szóljon? Tudjátok, mit jelent? Mármint megértem, hogy fáj ha olyan helyre akar menni, ami neked nem tetszik, attól még tudod, hogy oda akart menni. Ha meg akar csalni, megteszi, tilthatod, ahogy akarod. Ha nem akar megcsalni, akkor akár 10 p1nát is húzhaznak az orrára, akkor sem fog. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!