Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek volt legénybúcsútok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt legénybúcsútok? Ha igen, milyen volt? Ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Volt. De ha csak részleteket mesélnék el belőle, akkor is mindennek elmondana az oldal rengeteg női látogatója.
2012. okt. 22. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem volt, mert egy "barát " se bizonyult tartósnak....
2012. okt. 22. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a bajom. Nem tudom, hogy van-e értelme meghívni olyan embereket, akik nem is igazi barátok...
2012. okt. 22. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Én ezét nem is tartottam, meg ugye elvileg ezt nekik kellene szervezni, de hát...érted. Azóta vannak olyanok akik szintúgy házasok, megbízhatóak, más mint a vedelős bagázs akikkel elvoltam, és azóta is csak a hülyeséghez értenek, ha őket ismerem előbb ők biztos felejthetetlen legénybúcsút tartottak volna.
2012. okt. 22. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék, tudja nagyon jól h milyen a banda, aztán hiába nem történne semmi, akkor is otthon enné az ideg.

Nem idegesítem fölöslegesen.

2012. okt. 22. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

nő vagyok, tehát nekem nem :)

de hallottam már olyat, hogy a srácok összejöttek egy full józan LAN-partyra, és egész éjjel CS-ztek, meg ismerek olyan embert is, aki 3 örömlányt kapott el egy este alatt.

a két véglet közt meg van egy halom árnyalat.

kényszeredett, erőltetett dolognak érzem. ha nem mész el table dance bárba akkor nyomorék búza papucs vagy, ha elmész, akkor te vagy maga a sátán.

idén nyáron akárhányszor elmentem bulizni, mindig belefutottam szalagokkal díszített, egyenpólókba bújtatott lánybúcsús libákkal, akik annyira odavoltak maguktól, hogy találtak valami fickót, aki elveszi őket.

ill. külföldi, szintén egyenpólóba bújt, részegen minden nőt leszólító legénybúcsús fickókkal.

nem értem ilyenkor kinek akarnak megfelelni, de nem hinném, h pont a párjuk jár az eszükben.

2012. okt. 22. 18:51
 7/12 A kérdező kommentje:

Vicces! :)

Igen én is erőltetettnek gondolom, és a legrosszabb, hogy vár rám egy ilyen legénybúcsú, de szerencsére nem az enyém. Nem arról van szó, hogy nem szeretném, mert persze jó lenne nekem is, de valahogy én nyugodtabb típus vagyok egyébként is és ritkán iszom, de akkor viszont nagyon. A lényeg, hogy a barátnőmnek biztos hogy lesz leánybúcsúja, és félek gáz lesz, ha nekem nem lesz.

2012. okt. 22. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Hát a 6-os de jó! De tényleg, az egyenpólós csajok mekkora divat lett, bakkiiii!! Én 12 éve házasodtam, nem volt lánybúcsúm, ennél jóval zárkózottabb vagyok, nem is igen tudtam volna kit meghívni, meg magát az esküvőt is minimálban nyomtuk, nem bírom a fölhajtást. De ha lett volna lánybúcsúm, akkor még sehol nem voltak ezek a valóban erőltetetten és még inkább "kötelezően" megszervezendő összejövetelek. Olvassátok el esetleg a modorosblogon a lánybúcsús szösszenetet, epic!
2012. okt. 22. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Jaja, volt. Nagyon-nagyon kemény éjszaka volt, berúgtunk mint az albán szamár, és végül nem tudom hogy, de hazateleportáltam, mert otthon ébredtem. Emlékeim szerint semmi olyan nem történt, amire emlékszem az inkább kínos, mintsem megcsalás (tekintve hogy nők alig voltak, azok is olyanok, amilyenek)
2012. okt. 23. 02:28
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Én menyasszony vagyok de megbeszéltem a párommal, hogy nem szeretném ha igazi legénybúcsút kapna majd ha eljön az ideje. Egy csomó pénz elherdálnak a fiúk ilyenkor (a barátokat sem kell lehúzni), a pucér, vonagló tyúkoktól feláll a szőr a hátamon. És szerintem egyik menyasszony sem kíván lotyókat a leendő férje karjaiba, előtte este, csak mert akkor még megteheti. (És mint vőlegény különben sem teheti már meg...) A részeg, berúgós dolog meg fantasztikus, mert milyen jó oltár elé támogatni egy alkoholtól bűzlő másnapos férfit, aki "érett a házasságra". Nem kell siratni az életet mert nem megeszi a vőlegényt a menyasszonya, eddig sem tette, és amúgy is a férfi is úgy döntött, hogy itt az ide megállapodni akkor meg nem kell világ végét rendezni előtte este. A haverok sem lesznek kitiltva az esküvő után sem nyugodtan át lehet jönni továbbra is, de felesleges ilyen cirkuszokat rendezni. Egy baráti összejövetel természetesen belefér vagy találkozás a haverokkal de nem kell kirúgni a ház oldalát.
2012. okt. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!