Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú extrákkal?

Figyelt kérdés

A páromat meghívta az egyik barátja a legénybúcsújára. A fészbúk meghívó címe: "Legénybúcsú extrákkal". Kérdeztem tőle, hogy mit takar ez, milyen program lesz. Erre Ő azt mondta fogalma sincs, de azt hallotta lesznek táncos csajok, meg limuzinos buliba menetel... berúgás.

Nagyon el vagyok keseredve, mert a gondolattól is kiráz a hideg hogy részeg pasik limuzinba táncos csajokat nézegessenek...

Sok éve együtt vagyunk, a bizalom töretlen, de ez nem esik jól. Miért kell ilyen programot szervezni esküvő előtt??? Az ilyen szitu csak nekem fáj ennyire?

2013. jún. 4. 12:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem csak neked,nyugi.

Páromat is hivták ilyenre,de rám való tekintettel nem ment el.Ahogy én se megyek olyan lánybucsuba ahol sztriptizesfiú van.

Szerintem esküvő előtt nem való ez,ez még szinglin oké,utána nem.

Mi nem is tartottunk se legény se lánybucsut.

2013. jún. 4. 12:29
 2/24 anonim ***** válasza:
61%

párszor voltam ilyen extrás legénybúcsúban...

hát ott a táncoslányok legkevésbé csak táncolni fognak, de ruha nélkül az alap.!!!!

ha jót akarsz a kapcsolatodnak akkor a férjed nem engeded, el, mert ami ott fog menni az egyenlő a megcsalással.

ha elmegy tuti lesz ingyenb@szás, ezt vedd figyelembe!

nem hinném hogy ha felajánlkozik egy csak meztelenül előtte, bírná magát türtőztetni.

2013. jún. 4. 12:30
 3/24 anonim ***** válasza:
18%
Én biztos nem lennék együtt egy olyan férfivel, akit féltenem kéne egy legénybúcsútól. A sajátjára sem engeded el?
2013. jún. 4. 12:35
 4/24 A kérdező kommentje:
Mi megbeszéltük, hogy ilyesmi nálunk nem lesz. Max. elmennek inni néhány italt a fontosabb barátokkal. Ehhez én is tartom magam. Engem nem is vonzana hogy chippendale fiúkat nézegessek. Nem vagyok konzervatív ennek ellenére, csak szerintem ez nem párkapcsolatba való! Ha valaki független, akkor belefér, de egy legénybúcsú ne legyen már olyan, hogy az asszonyok otthon lerágják a körmüket az idegtől.
2013. jún. 4. 12:38
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem engednem el a férfit ilyenbe. Megcsalás borítékolva, vagy ha nem is történik semmi, akkor is otthon fogsz vergődni, és nem kell szerintem a rossz érzés a lagzi előtt.. Na meg az örökké ott motoszkáló kisördög benned. ( mi van ha megcsalt?)
2013. jún. 4. 12:38
 6/24 anonim ***** válasza:
32%

Nem a kérdező párja a vőlegény, csak írom.

Engem nem zavarna. Mi ez a f@szság, hogy nem engedem el? A gyereketek, hogy nem engeditek el? Hát ez kész. :)) Én voltam chippendale buliban, és nahát, senki sem dugott meg, gondolom sztriptíz buliban se fogja senki leszopni a társaságot. (Ennyi fapinát! :O)

2013. jún. 4. 12:44
 7/24 A kérdező kommentje:
Fapina? Érdekes megközelítés. Lehet hogy fapina vagyok, de jót még nem hallottam ezekről a bulikról. Nem részletezem, nyilván mindenki hallott már ilyen sztorit. Miért kellene egy ilyennel mérgezni a kapcsolatot? Egyébként nem mondtam hogy nem "engedem el", ahogy írtad. Nem vagyok az anyja. A menyasszonya vagyok. Tudod én nem nézek más meztelen pasikat részegen.
2013. jún. 4. 12:47
 8/24 anonim ***** válasza:
18%
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen jött-ment táncoslánytól kellene féltenem a páromat, akkor rég megette a fene azt a kapcsolatot.
2013. jún. 4. 12:50
 9/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen jött-ment táncoslányokkal szokták megcsalni az asszonyokat. De mind1. Nem a megcsalástól félek. Számomra etikailag nem fér bele a kapcsolatba. Hol van ilyenkor a másik tisztelete???
2013. jún. 4. 12:52
 10/24 anonim ***** válasza:
37%
kb mindenki azt írta, hogy ne engedd el. Erre írtam, hogy nem a gyereketek a férj. Nem tulajdon.
2013. jún. 4. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!