Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú extrákkal?
A páromat meghívta az egyik barátja a legénybúcsújára. A fészbúk meghívó címe: "Legénybúcsú extrákkal". Kérdeztem tőle, hogy mit takar ez, milyen program lesz. Erre Ő azt mondta fogalma sincs, de azt hallotta lesznek táncos csajok, meg limuzinos buliba menetel... berúgás.
Nagyon el vagyok keseredve, mert a gondolattól is kiráz a hideg hogy részeg pasik limuzinba táncos csajokat nézegessenek...
Sok éve együtt vagyunk, a bizalom töretlen, de ez nem esik jól. Miért kell ilyen programot szervezni esküvő előtt??? Az ilyen szitu csak nekem fáj ennyire?
Nem csak neked,nyugi.
Páromat is hivták ilyenre,de rám való tekintettel nem ment el.Ahogy én se megyek olyan lánybucsuba ahol sztriptizesfiú van.
Szerintem esküvő előtt nem való ez,ez még szinglin oké,utána nem.
Mi nem is tartottunk se legény se lánybucsut.
párszor voltam ilyen extrás legénybúcsúban...
hát ott a táncoslányok legkevésbé csak táncolni fognak, de ruha nélkül az alap.!!!!
ha jót akarsz a kapcsolatodnak akkor a férjed nem engeded, el, mert ami ott fog menni az egyenlő a megcsalással.
ha elmegy tuti lesz ingyenb@szás, ezt vedd figyelembe!
nem hinném hogy ha felajánlkozik egy csak meztelenül előtte, bírná magát türtőztetni.
Nem a kérdező párja a vőlegény, csak írom.
Engem nem zavarna. Mi ez a f@szság, hogy nem engedem el? A gyereketek, hogy nem engeditek el? Hát ez kész. :)) Én voltam chippendale buliban, és nahát, senki sem dugott meg, gondolom sztriptíz buliban se fogja senki leszopni a társaságot. (Ennyi fapinát! :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!