Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy őt màr kb.2éve ismerem.Én 22 vagyok làny ő pedig 45 éves, sajnos csalàdja van felesége és egy gyerekA kor nem is zavar mert nem láttszik rajta.Igazàból csak szex van közöttünk, ő így gondolja.Többször mondta màr ,hogy ennél többet nem tud adni nekem.Néha meg olyanokat mond,hogy csinál nekem is gyereket és akkor otthagyja a feleségét. Azon gondolkodtam h elhitetem vele hogy terhes vagyok tőle,és akkor velem lenne.Èn tiszta szívemből szeretem őt úgy érzem ő az igazi, nekem csak ő kell.Vele a szex is tökéletes.Elhatàroztam hogy harcolok érte hogy az enyém legyen! SEGÍTSETEk!!!!!!2013. jún. 3. 23:41
21/28 A kérdező kommentje:
Szerinted egy kicsit se lehet szerelmes belèm? Vagy legalàbb étrezhet valamit iràntam? Èn mâr többször mondtam el neki hogy szeretem őt mert mindig megkérdezi amikor talàlkozunk h szoktam e rá gondolni meg ilyenek.
2013. jún. 4. 00:54
22/28 anonim válasza:
De érezhet, pl. hogy milyen jó olyan csajt dugni, aki feleannyi idős, mint ő :)
23/28 anonim válasza:
Szerintem az ő érzései sokkal földhöz ragadtabbak.
Leginkább a testedbe szerelmes. De sajnos ez édeskevés ahhoz, hogy megtartsd.
24/28 A kérdező kommentje:
Még azt leírom h a felesége is ott körüli idős amennyi én tehàt fiatal .De akkor mért teszi ezt és jàttszik màsokkal.Ja és most hàzasodtak össze nyáron,csak nekem nem mondta.
2013. jún. 4. 01:07
25/28 anonim válasza:
Akkor az az 1% körüli esélyed is 0-ra zuhant.
Hogy miért játszik veled? Mert szeret mindent megkapni. Vannak olyan emberek akinek a becsület és tartás semmit nem jelent.
Én azt mondom, bármennyire is szereted, a becsületed és a tartásod soha ne dobd el senki miatt.
26/28 anonim válasza:
Nevetséges,hogy 20-22 éves lányok milyen idióták és naivak tudnak lenni.Még,hogy a nők az érettebbek(ha valaki egy vén f@sz rib@nca lesz,attól legfeljebb gyökér lesz,nem érett).
27/28 anonim válasza:
Hát pedig egyik hasonló korú (22-23 éves) tanítványom is a szeretője egy házas, családos embernek, aki több éven át hitegette hasonlóan, de el soha nem vált. Mindenki mondta a csajnak (én is), hogy ennek semmi értelme, meg fogja szívni. Aztán láss csodát, több év után az ember elszánta magát, és átköltözött a lányhoz és azóta is boldogok! Ilyen is van... A 45 éves pedig egyáltalán nem "vén szottyadt" csak úgy mondom... :)
28/28 anonim válasza:
Két éve együtt vagytok és közben feleségül vett egy másik nőt?! Gondolkozz már egy kicsit!
Nem mondom, hogy nem szeret, de az, hogy valakit szeretünk, még édeskevés. Én is sok embert szerettem már úgy életemben, hogy tudtam, nem lesz közös életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!