Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy őt màr kb.2éve ismerem.Én 22 vagyok làny ő pedig 45 éves, sajnos csalàdja van felesége és egy gyerekA kor nem is zavar mert nem láttszik rajta.Igazàból csak szex van közöttünk, ő így gondolja.Többször mondta màr ,hogy ennél többet nem tud adni nekem.Néha meg olyanokat mond,hogy csinál nekem is gyereket és akkor otthagyja a feleségét. Azon gondolkodtam h elhitetem vele hogy terhes vagyok tőle,és akkor velem lenne.Èn tiszta szívemből szeretem őt úgy érzem ő az igazi, nekem csak ő kell.Vele a szex is tökéletes.Elhatàroztam hogy harcolok érte hogy az enyém legyen! SEGÍTSETEk!!!!!!2013. jún. 3. 23:41
11/28 anonim válasza:
# 10: A sokkterápiával amúgy egyetértek, a kérdéseket pedig minden korosztály olvassa. :) Tényleg nem kell ám leírni a negyvenes (ötvenes, hatvanas) pasikat, ti is lesztek még ebben a korban! :P
13/28 A kérdező kommentje:
Azt ne írjàtok màr légyszíves hogy milyen ri...nc meg k..a valaki (mert én nem vagyok az) míg nem ismeritek az érzéseimet.Èn tényleg szeretem őt tiszta szìvemből és nèha úgy érzem h ő is. Nem érdekel a kora mert nem làttszik rajta mert eddz. Nektek meg mâr mindenki ku aki szerelmes.Nem tehetek róla pont belèszerettem.Veletek gondlom biztos nem volt még lyen.Ìgy írjatok véleményt!!
2013. jún. 4. 00:20
14/28 anonim válasza:
'mert eddz' :D kicsit gyermeklelkűnek tűnsz még
15/28 anonim válasza:
Úgy írtunk véleményt! Ha akarta volna, már otthagyta volna a családját. Én láttam már megromlott házasságot, ott a pasi pár hónap után szépen leült az asszonnyal, megbeszélték, hogy elválnak, majd feleségül vette az új nőt és született 2 gyönyörű gyermekük. Tehát nem mondom, hogy nincs olyan, hogy egy pár elhidegül, és ezért kilépve a régiből újba kezdenek. De ha nálad ez lenne a helyzet, akkor nem csak üres ígéretek lennének, hanem már lépett volna. A kamuterhesség meg a lehető legrosszabb ötlet. Csak úgy lehet a tiéd, ha türelmes, megértő vagy, földreszállt angyal. De még akkor sem tuti, mert a megszokás meg a közös gyerek bizony nagy összetartó erő! Zsarolással, ultimátummal, hazugsággal csak elüldözöd.
16/28 A kérdező kommentje:
Jó azért köszönöm a vàlaszokat.Írhattok még véleményt!
2013. jún. 4. 00:29
17/28 The Other válasza:
#14:
Neked is átfogalmazom, hátha a pici, szerelmes szíved is megérti:
Ha eddig nem adta be a válókeresetet a hitegetések ellenére, akkor nem is fogja. Csak kihasznál. Sose lesztek egy pár. Sose.
18/28 A kérdező kommentje:
Akkor se adom fel.
2013. jún. 4. 00:35
19/28 anonim válasza:
jajj :S nagy a szerelem. ez veszélyes
20/28 anonim válasza:
Ha neked jó, hogy életed végéig szenvedel egy vén hülye maitt, tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!