Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy férfiba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy férfiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy őt màr kb.2éve ismerem.Én 22 vagyok làny ő pedig 45 éves, sajnos csalàdja van felesége és egy gyerekA kor nem is zavar mert nem láttszik rajta.Igazàból csak szex van közöttünk, ő így gondolja.Többször mondta màr ,hogy ennél többet nem tud adni nekem.Néha meg olyanokat mond,hogy csinál nekem is gyereket és akkor otthagyja a feleségét. Azon gondolkodtam h elhitetem vele hogy terhes vagyok tőle,és akkor velem lenne.Èn tiszta szívemből szeretem őt úgy érzem ő az igazi, nekem csak ő kell.Vele a szex is tökéletes.Elhatàroztam hogy harcolok érte hogy az enyém legyen! SEGÍTSETEk!!!!!!
2013. jún. 3. 23:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Először is gratulálok, hogy egy családos vén f*sz r*banca lettél. de mivel ő átvágja az egész családját ezért nyugodtan hazudj neki te is. De megsúgom, hogy nem fogja otthagyni érted őket. Elcipel abortuszra aztán pisloghatsz, hogy hol a gyerek. Vagy egyszerűen elküld a fenébe.
2013. jún. 3. 23:44
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebből történetből mindenképp te kerülsz ki vesztesen...

Hiába vagy szép és fiatal és üde... egy szerelmes férfi, már rég veled lenne. De nincs. Csak az ígéretek és a szép szavak.

Egy tanács tőlem: sose azt nézd egy férfi mit mond, hanem azt nézd amit tesz. A tettei ritkábban hazudnak.

2013. jún. 3. 23:44
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nem teszi meg ezt a lépést, akkor ott nem minden rózsás a te szempontodból. És a hazugság sem lehet alapja valaminek ami mellesleg a bizalomra épül, mint egy kapcsolat. Hát sajnálom.-lak
2013. jún. 3. 23:45
 4/28 The Other ***** válasza:
84%

Egy dolgot jegyezz meg, Kislány!

Ha egy családos férfi azt mondja, hogy érted még a családját is otthagyná (ill. alternatíva, hogy "elhidegültek az asszonytól már több éve"), de ennek ellenére nem válik el (legalábbis nem adja be a válást), viszont lefekszik veled, akkor CSAK B@SZNI AKAR! Ez a tipikus félrek*ró mondat, sokkal régebbi, mint a "kő' kóla" a fiatalabb korosztálynál.

Próbáld ki: mondd azt neki, hogy addig nincs szex, amíg házas. Elvégre, úgyis téged akar, téged szeret, szóval nem okozhat neki nehézséget megtenni az első lépést... Rögtön kiderül, hogy merről fúj a szél!

Csak arra tart, hogy a szottyant hímtagját beléd verje, hogy ilyen vulgárisan fejezzem ki magam. Az ilyen vén rókák elég dörzsöltek ahhoz, hogy átvágják a hozzád hasonló naiv kiscsajokat, mint sz@rt a palánkon pár üres ígérettel és egy kis hízelgéssel...

2013. jún. 3. 23:51
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Szánalmasak vagytok mindketten! Amúgy meg csak baszni kellesz neki, de a végén nagyot puffansz.
2013. jún. 3. 23:54
 6/28 anonim ***** válasza:
63%
'szottyant hímtagját' - Ezzel nem értek egyet. Az én párom 48 éves és olyan a hímtagja mint egy jól fejlett bikáé. Kicsit benézitek ezt a 40-es korosztályt.
2013. jún. 3. 23:59
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"elhitetem vele hogy terhes vagyok tőle,és akkor velem lenne"

Szóval szerinted egy gyerekkel magadhoz tudnád láncolni a pasit? Akkor viszont a saját logikád szerint ezt bebuktad! Ugyanis ha ez nála működik, akkor a felesége már magához láncolta a gyerekkel... Tehát nem kicsit ellentmondásos az elméleted! ;)

2013. jún. 3. 23:59
 8/28 anonim ***** válasza:

# 7: Igen, ez nekem is böki a csőrömet, nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak a negyvenes korosztállyal.

38N

2013. jún. 4. 00:00
 9/28 The Other ***** válasza:

#7;9:

Nem gondoltam, hogy ezt a kérdést a középkorú korosztály is olvassa, elnézést. A lényeg a "sokkterápián" lett volna, hogy észhez térjen a Kérdező. Lehet, hogy a "redvás f@szát" kifejezés nem okozott volna ekkora kavarodást :)

2013. jún. 4. 00:05
 10/28 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, szóval nem vagyok középkorú ;) Nem mintha az gáz lenne :D
2013. jún. 4. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!