Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfiba. Mit tegyek?
Sajnos ebből történetből mindenképp te kerülsz ki vesztesen...
Hiába vagy szép és fiatal és üde... egy szerelmes férfi, már rég veled lenne. De nincs. Csak az ígéretek és a szép szavak.
Egy tanács tőlem: sose azt nézd egy férfi mit mond, hanem azt nézd amit tesz. A tettei ritkábban hazudnak.
Egy dolgot jegyezz meg, Kislány!
Ha egy családos férfi azt mondja, hogy érted még a családját is otthagyná (ill. alternatíva, hogy "elhidegültek az asszonytól már több éve"), de ennek ellenére nem válik el (legalábbis nem adja be a válást), viszont lefekszik veled, akkor CSAK B@SZNI AKAR! Ez a tipikus félrek*ró mondat, sokkal régebbi, mint a "kő' kóla" a fiatalabb korosztálynál.
Próbáld ki: mondd azt neki, hogy addig nincs szex, amíg házas. Elvégre, úgyis téged akar, téged szeret, szóval nem okozhat neki nehézséget megtenni az első lépést... Rögtön kiderül, hogy merről fúj a szél!
Csak arra tart, hogy a szottyant hímtagját beléd verje, hogy ilyen vulgárisan fejezzem ki magam. Az ilyen vén rókák elég dörzsöltek ahhoz, hogy átvágják a hozzád hasonló naiv kiscsajokat, mint sz@rt a palánkon pár üres ígérettel és egy kis hízelgéssel...
"elhitetem vele hogy terhes vagyok tőle,és akkor velem lenne"
Szóval szerinted egy gyerekkel magadhoz tudnád láncolni a pasit? Akkor viszont a saját logikád szerint ezt bebuktad! Ugyanis ha ez nála működik, akkor a felesége már magához láncolta a gyerekkel... Tehát nem kicsit ellentmondásos az elméleted! ;)
# 7: Igen, ez nekem is böki a csőrömet, nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak a negyvenes korosztállyal.
38N
#7;9:
Nem gondoltam, hogy ezt a kérdést a középkorú korosztály is olvassa, elnézést. A lényeg a "sokkterápián" lett volna, hogy észhez térjen a Kérdező. Lehet, hogy a "redvás f@szát" kifejezés nem okozott volna ekkora kavarodást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!