Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nős férfiba. Mit tegyek?
Gondolj bele abba hogy mindenkinek igy jobb.
Egy ilyen kapcsolat miatt rengeteg ember serul.
Es az se biztos hogy hosszutavon bejonne-e nektek - nagy esellyel ujra szetmennetek es igy ket csaladot is szetzilaltatok elotte feleslegesen... mert az orult lang lobogott aztan kialszik.
Probald meg magad lefoglalni, vasarolgass. Kirandulj a ferjeddel! Suss-fozz otthon - ez egesz klassz amugy! Muffinkak jol el tudjak terelni az ember figyelmet.
Nem tudom merre laksz, ha fovaros akkor van egy rakat program itt. Menjetek el setalni a a Margit-szigetre, vagy uljetek be enni valamit a Radayra - nem is draga.
Amugy nem ertettem teljesen te most 41 vagy es 24 evvel ezelott jartatok vagy csak szerelmes voltal bele?
Es most kavartatok 1,5 evet...
Kozosen dontottetek ugy hogy vege?
Hogy beszeltetek meg?
Remelem rendesen sikerult lezarni.
Es csak annyit tudok mondani hogy foglald le magad. Csinalj kozos programokat a ferjeddel. Pl. Aquaworld ott meg lehet szorfolni meg buvarkodni is! Biztos mindkettotoknek nagy elmeny lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!