Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nős férfiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amit most le fogok irni azért tudom jól,hogy sokan el fognak itélni. másfél évvel ezelőtt találkoztam a régi szerelmemmel. 17 éves voltam akkor,fiatal,meggondolatlan.Valamiért már nem is tudom miért szétmentünk..biztos a meggondolatlanságom volt az oka. Most 24 év után találkoztam vele és bár tudtam hogy nem szabad,mégis,tehetetlen voltam az érzéseimmel szemben. Másfél évig tartott a kapcsolatunk ponnt ma döntöttünk úgy hogy vége,mert igy nem mehet tovább.Tudom hogy helyes döntés,tudom hogy el sem szabadott volna kezdeni,de arra hogy milyen mélyen szeretem csak most döbbentem rá. Neki családja van ahogy nekem is. Szeretném őt nem szeretni,szeretnék nem rá gondolni de nem megy.Pedig neki még fel kell nevelnie a gyermekeit és legutolsó sorban az én férjem sem érdemli meg,hogy igy bánjak vele.Nehéz ez nagyon aki sosem volt ilyen helyzetben az könnyen mondja,hogy nem csináld,könnyen itél el..Már semmi mást sem szeretnék csak nem gondolni rá és nem szeretni őt...mivel tudom,hogy ez igy van jól. De attól még nagyon fáj...Nem tudom mit tegyek,hogy ne kinozzon ez az érzés...

#24 #év..
2013. máj. 12. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom, erre mit lehet válaszolni. Nem azért mert elítélnélek, de erre nincs válasz. Még vigasztalni se lehet, mert ott van neked is a párod.
2013. máj. 12. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a magad és a többi részt vevő érdekében.
2013. máj. 12. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele abba hogy mindenkinek igy jobb.

Egy ilyen kapcsolat miatt rengeteg ember serul.

Es az se biztos hogy hosszutavon bejonne-e nektek - nagy esellyel ujra szetmennetek es igy ket csaladot is szetzilaltatok elotte feleslegesen... mert az orult lang lobogott aztan kialszik.

Probald meg magad lefoglalni, vasarolgass. Kirandulj a ferjeddel! Suss-fozz otthon - ez egesz klassz amugy! Muffinkak jol el tudjak terelni az ember figyelmet.

Nem tudom merre laksz, ha fovaros akkor van egy rakat program itt. Menjetek el setalni a a Margit-szigetre, vagy uljetek be enni valamit a Radayra - nem is draga.

Amugy nem ertettem teljesen te most 41 vagy es 24 evvel ezelott jartatok vagy csak szerelmes voltal bele?

Es most kavartatok 1,5 evet...

Kozosen dontottetek ugy hogy vege?

Hogy beszeltetek meg?

Remelem rendesen sikerult lezarni.

Es csak annyit tudok mondani hogy foglald le magad. Csinalj kozos programokat a ferjeddel. Pl. Aquaworld ott meg lehet szorfolni meg buvarkodni is! Biztos mindkettotoknek nagy elmeny lenne!

2013. máj. 12. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amugy hany evesek a gyerekei?
2013. máj. 12. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,hogy nem köptetek le...igy is elég nehéz és minden válasz,tanács,egy kicsit segit nekem. Igen,17 évesen szerelmes voltam belé és ez az érzés most 24 év után valahogy feltámadt...nem akarattal. Mindent megpróbálok,hogy elfelejtsem,bár tudom ez teljesen sosem fog menni. Ő a családját választotta mert kicsi gyereke van...ez ellen igazából még érvelni sem lehet,meg nem is akarok.Hisz nekem is voltak picik a gyerekek...Lezárni nem sikerült és addig nme is fog sztem amig nem ülünk le és nem beszéljük át...csak nem tudom mennyire jó ötlet ez. Félek semennyire.Viszont ennyit megérdemlünk azt hiszem. Ez a másfél év nem a kavarásról szólt,hanem az érzésekről,de,hogy mennyire mélyek arra csak most jöttem rá.Bárcsak előlről kezdheték mindent...Most pedig remélem egyszer majd bele tudok nézni a férjem szemébe,hiszen ő a világon a legjobb ember én meg egy senki vagyok aki elárulta őt. Egy dolog éltet még,hogy soha ne tudja meg milyen aljasul visszaéltem a bizalmával. A legszomorúbb az egészben az,hogy a régi szerelmemnek csak egy szavába kerülne és elmennék vele még a világ végére is...De ez már lehetetlen...
2013. máj. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!