Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja, hogy szerencsés lesz az a lány akit választasz, az nem jelent jót?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok mikor visszautasít és akkor mondja,hogy megvigasztaljon hanem arra mikor elhívom valahova beszélgetni és csak úgy közli velem.2013. jún. 3. 21:50
11/15 anonim válasza:
8. ez egyáltalán nem biztos! én is mondanák ilyent és egyébként tökre nem vagyok egy határozott lány. és boztos hogy nem a psim lenne a "papucs"
4. voltam
12/15 anonim válasza:
a lány nem biztos magában, azt se tudja, Te őt választod-e
szóval mutasd ki, mert neki tetszel, sőt lassan fel kell mosni szegényt N
13/15 anonim válasza:
Én ezt annak a férfinak mondtam, akiről láttam, hogy jó ember, és jól jár vele valaki.
14/15 anonim válasza:
Bazzeg. Nem azután mondta, miután visszautasított, hanem már előtte, hogy inkább be se próbálkozz. Ne légy már sötét mint az éjszaka!!
15/15 anonim válasza:
szerencsés lesz az a lány, csak ne Én legyek az (sorry, de ezt jelenti)
ha a lánynak bejönne a kérdező, akkor nem helyezne kilátásba számára más nőt, hanem magára próbálná vonni a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!