Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire gondoltok, ha egy ismeretlen lány nagyon néz titeket, már szinte bámul?
Figyelt kérdés
Zavarba jönnétek, zavarna ez titeket? Kort is írjatok, köszi!2013. jún. 3. 20:05
1/23 anonim válasza:
azt hinném, hogy megtalált az ENSZ titkosügynöke akit rám állitottak. :)
3/23 anonim válasza:
Hogy mögöttem áll George Clooney
4/23 anonim válasza:
Bejövök neki.Nem zavarna.Ha nekem is tetszik leszólítom.Ha nem akkor szimplán nem nézek oda
F20
5/23 anonim válasza:
Én múltkor azért néztem 1 fiút, mert erősen összenőtt szemöldöke volt, nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy röhögjek...
6/23 anonim válasza:
SSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEERRRRRRRRRRREEEEEEEEEEETTTTTTTTEEEEEEEEMMMMMMM A KKKKKKAAAAAPPPPÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTT!!!!!!!!!!!
XD
7/23 anonim válasza:
Ha ronda a csaj,akkor mondom neki,hogy ne nézzé ronda vagy :S ,ha jó nő,akkor le is szólítom :)
8/23 anonim válasza:
Arra, hogy ne bámulj már b*zdmeg
9/23 anonim válasza:
:DD Zavarba probálom hozni:D Ez már ilyenkor nekem kihivás.
10/23 anonim válasza:
Azt hiszem, engem zavarna. Egy ideig jóleső érzés lenne, de ha hosszan csinálná, akkor már kínossá válna, nem tudnék mit kezdeni magammal, és úgy érezném, hogy biztosan van valami olyan rajtam, amit meg kell bámulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!