Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire gondoltok, ha egy ismeretlen lány nagyon néz titeket, már szinte bámul?
Figyelt kérdés
Zavarba jönnétek, zavarna ez titeket? Kort is írjatok, köszi!2013. jún. 3. 20:05
11/23 anonim válasza:
nem feltétlenül jóra de nemis biztos hogy rosszra
13/23 anonim válasza:
Olyasmire, h hülyén áll a hajam, a ruhám, leszart egy madár, összekentem magam, stb. Mivel ronda vagyok, így kizárt, h azért nézzen egy lány, mert tetszem neki.
14/23 anonim válasza:
"Kéne szereznem egy fényokádó medvét."
-45/B
15/23 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, ha valaki megbámul, legyen fiú vagy nő.
Egy darabig tűröm, aztán nemtetszésemet fejezem ki felé. 22f
16/23 anonim válasza:
Engem arra tanítottak, hogy más bámulása neveletlenség. Ezért ez is a véleményem róla.
17/23 zoliba' válasza:
na ha szopás közben bámul,megsímogatom!
18/23 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy tetszem neki. Bár ilyen nem fordul elő gyakran... :/ 15/f
19/23 anonim válasza:
Velem már megtörtént ez párszor.Ilyenkor rám jön a röhöghetnék.Szóval elkezdek vigyorogni és alig bírom visszatartani a röhögést.Közben pedig kínosan érzem magam....mivel nem szeretnék nevetni,de muszáj.
20/23 A kérdező kommentje:
utolsó: miért röhögsz? a szituáción, a csajon vagy csak úgy rádjön ok nélkül?? :DD
2013. jún. 27. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!