Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja, hogy szerencsés lesz az a lány akit választasz, az nem jelent jót?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok mikor visszautasít és akkor mondja,hogy megvigasztaljon hanem arra mikor elhívom valahova beszélgetni és csak úgy közli velem.
2013. jún. 3. 21:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ez egy jel, hogy jobban megismerne stb...
2013. jún. 3. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
Csakúgy berakott a friendzone-ba. Innen már nem ásod ki magad.
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ha én ezt mondanám, azt azért mondanám, mert szeretném, hogy engem válasszon:)
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
kérdezd meg hogy magára gondol-e
2013. jún. 3. 21:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem magára gondol. Örülne, ha ő lenne az a lány :)
2013. jún. 3. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérdezz vissza: "Te nem akarsz szerencsés lenni?"
 7/15 anonim ***** válasza:
#2:Ez egyáltalán nem biztos.Nekem is mondtak már ilyet.Rá pár hétre szerelmet vallott az illető.:D
 8/15 anonim ***** válasza:

Vagy baromira rámenős, és utalgat, hogy lépjél már...

Vagy így ráz le, tényleg nem jössz be neki, csak nem lomboz le...

Sokat segítettem...

Az biztos, hogy ha az első, akkor ő olyan nadrágot hordó, határozott fajta lesz, te meg papucsférj... Vagyis csak valószínű. Normális lány nem hódít ilyen durván.

2013. jún. 3. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:

Dúrván ??? :D

Amúgy ez simán visszautasítás.

2013. jún. 3. 21:59
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy ilyen egyszerű kérdésre se tudtok válaszolni? Most komolyan ezt nem tudjátok mit jelent?

Arra gondol ezzel ,hogy nagyon rendes vagy stb. álompasi és megfogja veled isten lábát az a bizonyos lány

2013. jún. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!