Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, meg lehet bízni egy nőben valaha?
"míg a nőket a puncijuk nem."
Dehogynem, csak jól leplezik. Az egy dolog, hogy a külvilág felé mit mutatnak, a másik pedig az, ami a valós arcuk.
Nyugodtan oltogassatok csak le!.Nem csak meg csalásra gondolok:Hazudozás,más férfiakkal flörtölgetni stb.
Miért, egy pasiban meg lehet bízni???---Bennem meg lehet!!Ha van egy csajom én nem verem át soha!!
18/21De ha ebben biztos vagy, miért kérdezed?-Kíváncsi vagyok ennyi!!! Mit jelent az neked, ha az emberek ide írogatják, hogy igen és nem?-Sokat jelent az nekem.Magam alatt vagyok... Az rajtad mit segít?-Semmit XD És miért általánosítasz?-Visszavonva,van olyan csaj akiben meglehet bizni....egy biztosan a sok 1000 közül :)
Úristen, mégis hány éves vagy, hogy ilyen retardált felfogásod van?
Na, mivan? Átvert a tinip_csa barátnőd? Hűha, most aztán összedőlt a világ... és naná, ha ő olyan hülye volt, akkor az összes többi ugyanolyan.
Te örökre balfék maradsz, de hátha felvidít, hogy a válaszomat lepontozhatod. És nem kell megköszönnöd, fogyatékosokkal gyakran jótékonykodom.
Kedves Kérdező!
24 éves lány vagyok. Azt hiszem hatalmas nagy tévedésben vagy. Belátom, hogy nő társaim 90%-a kihasználja,átveri a férfiakat, de ez nem ok az általánosításra. Egy párom volt eddig, 6 éves kapcsolatról van szó. Mélységesen tiszteltem és hű voltam hozzá, mert véleményem szerint egy kapcsolat alapja ez lenne. És mi volt erre a hála? Meg lettem csalva.
Szóval a kérdés alaptalan, hiszen oda-vissza igaz. A szívem-lelkem beleadtam mégsem volt neki elég.
"Belátom, hogy nő társaim 90%-a kihasználja,átveri a férfiakat, de ez nem ok az általánosításra."
Te Jézus atyaúristen! És ezt maga egy nő mondja. Azért az a 10 5 rendes arány nem éppen szívderítő!
Már elnézést, de a "nő" kifejezésbe nem csak a retardált tini lányok tartoznak. Én is nő vagyok, harmincas, de az én baráti körömben, ismerőseim között speciel egyetlen nő sem csalta meg soha a párját. (a férfiakról ugyanezt már nem mondhatnám el, maradt egyedül barátnőm 2 kisgyerekkel, de ez most nem ide tartozik.)
tehát a kérdést a mai tinilányokra kéne vonatkoztatni, és akkor is azt mondom: nem általánosíthatsz! De a nő kategóriát meg pláne ne hozd fel ide.
Nézd, minden tiszteletem a tiéd, de én is láttam már egyet s mást! Amikor egy éve egy olyan helyen dolgoztam, ami távol van Magyarországtól, tanúja lehettem "a nők másik arcának."
Otthon boldog párkapcsolat várja, viszont amikor nincsenek szem előtt, szinte mindegyik összejött egy helybeli fickóval. Amikor megkérdeztem erről az egyik lányt, (ő a barátjával közösen volt kint) ő azt válaszolta, hogy itt mindenki ezt csinálja.
Irtózatosan képmutatóak a nők, mesterei a hazudozásnak és a színlelésnek. Úgyhogy maximálisan megértem a kérdezőt.
# 28
Igen, mázli, hogy a férfiak ooolyan hűségesek, hogy csak na!
Jó emberek és mindig hűségesek! Nem is tudom, hogy bírják ki ezeket a szörnyű nőket! Pfuj! Undorító mind!
Én nem azt mondom, hogy a férfiak jobbak, csak azt, hogy ők legalább nem hirdetik magukról, hogy mekkora szentek!
Akiket írtam, azok közül pl. volt olyan csaj, aki két fickóval is összejött, de eközben ott bájolgott a Facebook-on a palijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!