Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, nagyon el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, nagyon el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk a barátommal. Mindig is elég soka vitáztunk de ezt betudtam a személyiségünknek mert mindketten olyan tipusok vagyunk h elég hamar vitába bonyolódunk egy kis semmiségen. Szóval ezt nem írnám az ő számlájára, én is ilyen vagyok. Nekem van egy édesapám és egy bátyám mindkettőről úgy gondolom h nagyon jó férj és én is olyasmit szeretnék mint ők. Gondoskodók, igénylik a testi intimitást, kimondják a dicséreteket. Barátom nem ilyen. Emiatt rengeteget veszekszem vele de már kb oda jutottunk h szerintem a sok veszekedésemmel a kedvet is kiöltem belőle h ezen változtasson. Azt érzem lehet h hülye vagyok h vele vagyok mikor nem is illenek össze az igényeink!? De közben meg nagyon szeretem és mindig alig várom h együtt legyünk, jól érzem magam vele sokszor és el sem tudom képzelni h elhagyjam..szerintetek el lehet ezt fogadni? Ezt nevezik összecsiszolódásnak? Miben kéne változtatnom, nem szeretnék ilyen magas és kész elvárásokat állítani elé mert ezzel teljesen blokkolom...

21L

2013. jún. 3. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ő nem ilyen személyiség, mint amit te elvársz tőle, akkor hamarosan elege lesz abból, hogy meg akarod változtatni. Fogadd el és szeresd úgy, amilyen, vagy keress számodra megfelelőbb partnert.
2013. jún. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!