Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás utáni lelkiismeret furdalás ellen mit kell tenni?
"akkor éppen nem voltam teljesen odaérte és elkapott a hév."
Na ez az amit egy olyan emberrel nem teszel meg, akit tényleg igazán szeretsz. Arra is lehet haragudni akit szeretsz, de ettől még nem feleded, hogy őt szereted és ő a párod, így se az nem mentség, hogy épp összevesztetek, se az, hogy elkapott a hév. Tudod nincs az a kapcsolat, amelyik surlódásoktól mentes lenne, képzeld mi lenne, ha ilyenkor mindig máshoz rohangálnál és utána azt mondanád, hogy "dehát épp összevesztünk".
Sajnos inkább önáltatás amit csinálsz. Lehet, hogy csak félsz bevallani, de ha ilyet teszel, ha képes vagy elfeledni akár csak percekre is, hogy valakivel együtt vagy, akkor ott már gondok vannak a kapcsolattal.
Elviselni.
Csak azt kapod amit megérdemelsz, nehogy már ezen is túl akarj esni 1 bogyó beszedésével. Szenvedj csak. Talán tanulsz az esetből.
milyen bogyó?? -.-
nem gyógyszerre gondoltam gyerek. :D
Pálinkás kommentelőnek igaza van. :) Amúgy meg max. kicsit enyhíteni tudsz a dolgon, ha megpróbálod boldoggá tenni a barátodat ezek ellenére. De ne sajnálatból hanem szerelemből.
Anno én is óriási hibát követtem el kb. mint Te és legszívesebben szembe köpném magam de már nem lehet meg nem történtté tenni. Így megpróbálok a páromat boldoggá tenni, mert szeretem és megbocsátotta a dolgot így újra tudtuk kezdeni a kapcsolatunkat.
20:46
tök mindegy mire gondoltál, bogyó helyére beilleszthetsz piálást, másik 15 macho pasit, vagy amit szemed szád lelked (már ha van neked egyáltalán olyan) megkíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!