Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás utáni lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás utáni lelkiismeret furdalás ellen mit kell tenni?

Figyelt kérdés
nem kérek se r*bancozást, se azt, hogy mondjam el a barátomnak. csak csók volt egy másik fiúval. sok problémánk volt a barátommal és úgy éreztem sokáig nem leszünk már együtt, aztán jött egy ilyen alkalom és éltem vele, nem terveztem előre... nem szidást kérek, hanem ha valaki járt hasonló cipőben: mit kell tenni a lelkiismeret furdalás ellen? 18/L
2013. jún. 3. 15:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"akkor éppen nem voltam teljesen odaérte és elkapott a hév."

Na ez az amit egy olyan emberrel nem teszel meg, akit tényleg igazán szeretsz. Arra is lehet haragudni akit szeretsz, de ettől még nem feleded, hogy őt szereted és ő a párod, így se az nem mentség, hogy épp összevesztetek, se az, hogy elkapott a hév. Tudod nincs az a kapcsolat, amelyik surlódásoktól mentes lenne, képzeld mi lenne, ha ilyenkor mindig máshoz rohangálnál és utána azt mondanád, hogy "dehát épp összevesztünk".

Sajnos inkább önáltatás amit csinálsz. Lehet, hogy csak félsz bevallani, de ha ilyet teszel, ha képes vagy elfeledni akár csak percekre is, hogy valakivel együtt vagy, akkor ott már gondok vannak a kapcsolattal.

2013. jún. 3. 16:38
 22/29 anonim ***** válasza:
igen, szakítottunk, az a legfájóbb, hogy én szerettem volna, ha nem szakítunk, de ő annyira restellte a megcsalást, hogy nem maradt velem. 2 éves kapcsolat volt.
2013. jún. 3. 16:51
 23/29 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy elkap a hév. Volt egy barátom évekkel ezelőtt, borzasztóan szerelmes voltam és nekünk is problémáink voltak azidőtájt (tényleg komoly problémák: abortusz, érzelmi elhidegülés az ő részéről, nála súlyos depresszió..stb) Aztán egyik alkalommal találkoztam egy másik pasival egy szórakozóhelyen. A barátom akkor is hazament azzal, hogy elege van a buliból, én pedig még maradni szerettem volna a barátnőimmel. Akkor bukkant fel ez a pasi. Hát azóta sem láttam ilyen 10/10-es fickót, iszonyú erős szexuális kisugárzással, elegáns, stílusos, kedves, amit el bírsz képzelni, minden. Amikor hajnalodott, meg akart csókolni. 1 pillanat alatt történt az egész, aztán észbekaptam és nem hagytam neki, mert bár elvarázsolt a pasi, de a barátomat szerettem. És ez ott abban a pillanatban azonnal tudatosult, amikor le akart kapni. Pedig én még részeg is voltam ráadásul. Akkor felálltam, elköszöntem a fickótól és hazamentem. Ha szeretnéd a barátodat, akkor ez nálad is így zajlott volna le.
2013. jún. 3. 17:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne csald meg, ameddig együtt vagytok. Előbb szakítani, utána mást csókolgatni. R*banc.
2013. jún. 3. 19:58
 25/29 anonim ***** válasza:

Elviselni.

Csak azt kapod amit megérdemelsz, nehogy már ezen is túl akarj esni 1 bogyó beszedésével. Szenvedj csak. Talán tanulsz az esetből.

2013. jún. 3. 20:23
 26/29 A kérdező kommentje:

milyen bogyó?? -.-

nem gyógyszerre gondoltam gyerek. :D

2013. jún. 3. 20:46
 27/29 anonim ***** válasza:

Pálinkás kommentelőnek igaza van. :) Amúgy meg max. kicsit enyhíteni tudsz a dolgon, ha megpróbálod boldoggá tenni a barátodat ezek ellenére. De ne sajnálatból hanem szerelemből.

Anno én is óriási hibát követtem el kb. mint Te és legszívesebben szembe köpném magam de már nem lehet meg nem történtté tenni. Így megpróbálok a páromat boldoggá tenni, mert szeretem és megbocsátotta a dolgot így újra tudtuk kezdeni a kapcsolatunkat.

2013. jún. 7. 12:50
 28/29 anonim ***** válasza:

20:46

tök mindegy mire gondoltál, bogyó helyére beilleszthetsz piálást, másik 15 macho pasit, vagy amit szemed szád lelked (már ha van neked egyáltalán olyan) megkíván.

2013. jún. 8. 11:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Fú, te mennyire hülye vagy kérdező! A válaszolód átvitt értelemben gondolt arra, hogy a megcsalás miatti bűntudat nem múlik el attól, hogy beveszel rá egy szem gyógyszert, mintha valami betegség lenne, ami egy bogyóval elmulasztható. ÉRTED??? Ó istenem:DDD
2013. jún. 8. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!